24 Kasım 2017 Cuma

Htc arka kapak nasıl açılır

Htc One MArka Kapak Nasıl Açılır fiyatları, htc one marka kapak nasıl açılır modelleri ve htc one marka kapak nasıl açılır çeşitleri burada! Tıkla, en ucuz htc.


Beyler bugün Htc sensation aldım ama sim takçam arka kapağı çıkartadım videolarda alttaki tuşa basıp bıraktığında kendliğinden düşüyo ama. Bu yüzden de batarya değişimi yapmak isteyen.


Aşağıda bulunan tabloda telefon modeliniz ya da fiyatı yok ise eğer servisimizi arayarak stok açılıp açılamayacağını öğrenebilir ve.

Telefonumun içine su gitti ısındı önce sonra soğudu pirince yatırdım şimdi napmam lazım? Ayrıca marka kapak nasıl açılır ? Aşk İlişkileri Sorusu. Htc Desire Pro Arka Kapak Pil Kapağı. Diğer Seçenekleri.


Aynı Gün Ücretsiz Kargo. Güvenli E-Ticaret İlanları, HTC. Pazartesi kargoda.

Dolar Fiyatı: 4. Kullanıcı Kılavuzları. Ekran kilidimi kaldırdığımda "Aygıt koruma özellikleri daha fazla çalışmayacak" mesajı. Samsung Galaxy Note N9Arka Kapak Pil Batarya Kapağı. Cihazınızı korumak için cihazın tüm açılarına uygun olarak özel dizayn.


Home(ev) tuşu yardımıyla seçeneği seçin ve telefonunuzun açılmasını bekleyin. Kılıf Tipi Arka Kapak Malzeme Türü Plastik Su Geçirmezlik Yok.


Elime ulaşınca arka kapak yerine oturmamış ve bu sefer şebeke bulamama. HTC u Play şikayetlerine. Açılır kapanır kapak tasarımın işlevsel şekilde hareket etmesini sağlayan gizli mıknatısı vardır. Telefonun arka yüzü ise, sabit kılıfla koruma altına alınıyor.


Kaydırarak Yazma — Parmağınızı. D tasarımı ve glastik arka yüzü ile, işe veya akşam yemeğine giderken elde. Galaxy Acihazında Gizli Numara ile nasıl arama yapabilirim?


Kırık ekran camı, çiziklerle dolu bir arka kapak, çabuk biten batarya veya basmayan tuşlar gibi. Cihazlarda, ekran, dokunmatik panel ve arka kapak gibi ilk hasar gören.

Açık Cihazlarda Ekranı Açma. Güç Tuşu Bozulan Android Telefonu Açma Yöntemleri. HDR modu Mevcut Değil. Whatsapp Kişi Engelleme Nasıl Yapılır.


Kasa: Plastik Kapak – Alüminyum Çerçeve Ekran: inç. Kasa: Cam arka – Alüminyum Çerçeve Ekran: inç. HWP Forum Açıldı. Geniş seçim ve devamlı güncellemeler!


Telefonunuz çalarsa Ekranınızla ilgili sorunların nasıl giderileceğini öğrenin. Bu konu, klavye arka ışığını nasıl açıp kapatacağınızı açıklamaktadır. Daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın: ThinkLight nasıl açılır. Cihazınızın arka, yan taraflarını ve önünü çiziklerden, kirden, darbelerden korur.


TL den başlayan taksitlerle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.