15 Kasım 2017 Çarşamba

Sıcak hava üretİcİsİ

Gaz yakıt ile çalışan sıcak hava üreteçleri, kapalı ortamlarda kullanılmaktadır. Kampanyaları kaçırmayın. Cafe restoran ısıtma sistemi olarakta bilinmektedir.


Günümüzde ticari işletmeler için daha çok sıcak hava üreteci kullanılmaktadır. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Ortamdaki hava cihaz içinde emilip ısıtılarak ortama geri verilmektedir.


Paslanmaz ısı eşanjörü. Premix yanış sistemi. Sıcak Hava Üretici SY Bilgileri. Yanış için farklı kademe.


Geniş hacimli yerlerin hızlı ve ekonomik ısıtılması için tasarlanmış ürünlerdir. Fabrikalar imalathaneler, atölyeler, işmerkezleri, kaferestorantlar, fuar alanları.


TEKNİK ÖZELLİKLER Tüm doğalgaz, LPG, CNG, ve sıvı (Dizel) yakıt türleri için işletimde yüksek verimlilik sağlanmıştır. Hemen indirimli fiyatla sipariş verin, nakliye ödemeden kapınıza.


Sıcak hava üretİcİsİ

Isıtma Prensibi. Doğalgaz ya da LPG, cihazın içindeki gaz yolu armatüründen geçirilip yanma havasıyla karıştırıldıktan sonra. Bu ürün yalnızca internet mağazamızda satılmaktadır. Diğer sıcak hava üreticilerinin büyük.


AYIRT EDİCİ ÖZELLİKLER ʘ %1Yanma verimi ʘ Düşük gaz basıncıyla çalışabilme özelliği ʘ Ekonomik ʘ Yüksek fan debisi ʘ Direkt. Kazan dairesi, kazan, sıcak su tesisatına ihtiyaç duymayan gaz yakıtlı sıcak hava üreteçleri ortamdan almış olduğu havayı cihaz içerisinde bulunan eşanjörlerden. Tekstil Ürünleri, Oto Yıkama Kimyasalları.


GoGas enerji tasarruflu teknoloji geleneğine uygun olarak geliştirilmiş ısı değiştirici özelliği ve modülasyonlu brülörü ile BX sıcak hava üreteçi ısıtma portföyünün. Silversun Hot Air SC. Robur – Calorio.


Sıcak hava üretİcİsİ

SICAK HAVA ÜRETEÇLERİ. Benzerlerine oranla en son teknoloji kullanılarak.


Yapı Yüksekliği fazla olan, Standart sistemlerle ısıtılması yüksek maliyet gerektirecek, kapalı, açık veya yarı açık. Gösterilen sonuç sayısı: 7. Kenar çubuğunu göster. Varsayılan Sıralama. Hortum : Metre.


ALFA TOPserisinin avantajı, üniteden çıkan havanın optimal sıcaklığıdır. Lersen Flexi Drive güç ayarı sayesinde üniteden çıkan hava, aşırı sıcak olmadan sabit ve. MİRA GTV doğalgazlı sıcak hava üreteçleri, kapalı mahallerin çabuk ve homojen ısıtılmasında ideal çözüm.


Duvarlar, kolonlar veya tavana monte. NAKLİYE ALICIYA AİTTİR. Ortam havasının ısıtılması gereken geniş hacimli mekanlarda, en ekonomik ve doğru. Uzaktan kumandalı ve kademede istenilen.


Sıcak hava üretİcİsİ

Aed Radyant Isitma, profile picture. Perakende KK: 7. Hoşseven Kw.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.