4 Aralık 2017 Pazartesi

Demirdöküm nitron kombi sıcak su vermiyor

Aynı problemi demirdöküm kombi de yaşadım. Kalorifer çalışıyor ancak sıcak su devreye girmiyordu. Anlattığınız gibi uygulayıp sorunu hallettim. Su bir ısınıyor bir soğuyor.


Garip şeyler oluyor. Bazende Lavaboların sıcak su musluğundan su bile akıtmıyor. Fatih Bey, yararlı videolar paylaştığınız için öncelikle teşekkür ederim. Az önce üzerinden.


Kontrol edin kapalı ise açın. Su akmayan musluk lavabo musluğu ise. Sıcak su sensör arızası sonucu kombiniz sıcak. Servisimizden destek isteyin.


Ayrıca sıcak kullanım suyu ısıtmasında da kullanılan kombiler ile sıcak su için ayrı bir cihaz (şofben, termosifon, boyler v.s.) kullanmanıza gerek kalmaz. Kullanım suyu sensörü Arızası. Eğer kaloriferde ateşleme oluşuyor ise sıcak su musluğu açıldığında gösterge de musluk işareti çıkmıyor ise türbin arızası oluşmuştur. Türbin neden sık arızalanır.


Demirdöküm nitron kombi sıcak su vermiyor

Bu farızası demirdöküm Aden, Atron, Nitron, Neva ve Adonis model kombilerde hep. Soğuk su verilmediği halde sıcak su soğuyor. Elektronik kart,sensör arızalıdır.


Batarya contaları tahrip olmuştur. Microfast Sıcak Su Ünitesi, Yok. Kombinin sıcak su sensöründe sorun olduğunu belirten arıza. Kombisi muhtemelen demirdokum atron, nepto, neva.


Demirdöküm nitron kombi sıcak su vermiyor

Yada protherm lynx. Yukarıda "İşlem süresi" alanında belirtlen süre, standart işlemler için geçerlidir. FArıza Kodu : Kombide sıcak su bağlantılarında sorun olduğu. Sorunun Çözümlenmesi İçin Sensor Değişimi Gerekmektedir.


Eğer kombinin ekranında sadece sıcak su derecesini görüyorsanız kombi yaz modunda (Radyatör Petek Isıtması devre Dışı) olduğu anlamına gelir. FArıza Kodu: Demir Döküm Nitron Kombide FArıza Kodunun. Ama dairenizin ısınma ve sıcak su ihtiyaçları için de kombiye ihtiyacınız var!


Bu durumda da kombinin susuz kalmaması amacı ile su basmak gerekir. Kombi peteklere sıcak su vermiyor. Fakat Bu Arızaların Temel Sebebi Ntc. DEMİR DÖKÜM ADEN VE SOLARİS KOMBİ ARIZA KODLARI KODLARI.


F0- Isıtma devresi. NİTRON KOMBİ HKF224- HKF230. Demirdöküm ADEN modelinde panelde lambası (BAR lambası) yanıp. Dun aksam eve gelip salteri ve sicak su vanasini acarak kombiyi.


Su normal geliyor ama kombi devreye girmiyorsa cihazın kullanım suyu konumunun. Diğer bir seçenecek için. Aşırı ısınma sorunu sorunu olarak kombinin verdiği tepkidir. Tesisattan yer suyun aşırı ısındığını belirten koddur.


Demirdöküm nitron kombi sıcak su vermiyor

Merkezi sistem kalorifer peteği ısın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.