6 Aralık 2017 Çarşamba

Kendinden flanşlı hava kanalı

Himtes kendinden flanşlı hava kanallarımız TSE belgeli sacdan yüksek mukavemetli ve sızdırmaz olarak imal edilir. Kanal ve fittings parçaları köşe elemanları. Kalfasan kendinden flanşlı hava kanallarımız TSE belgeli sacdan yüksek mukavemetli ve sızdırmaz olarak imal edilir.


Kendinden flanşlı hava kanalı

Satıcıyla İletişim. Kendinden flanşli hava kanali paslanmaz çelik. Firma profilini görmek için giriş. GALVA TEKNİK IS. Show less Show more. HAVALANDIRMA LTD. Sac sürekli ve bütün haldedir. Bu sayede kanalın iç. Makine kare kanal, kenet ve flanş makinelerinin yaptıklarını tek başına gerçekleştirebildiği için. Kendiden flanşlı hava kanallarının avantajları. DKP Siyah Sac Hava Kanalları ve bağlantı parçaları, tam Otomatik makineler kullanılarak kesimi ve.


Kendinden flanşlı hava kanalı

Makinede kesilen kanallar flanş makinesinden geçirilerek sac kendinden flanşlı duruma getirilir. Hava kanallarımız TSE belgeli galvaniz, alüminyum veya paslanmaz çelik sacdan, yüksek mukavemet ve sızdırmaz özellikli kendinden flanşlı olarak imal.


Flanşlı (Poliüreten) Hava Kanalı. Bu yarı-otomatik sistem, 1. Her istasyonda bir çalışan ile dakikada Pittsburgh. Prizmatik Hava Kanalları. RTKFL kendinden flanşlı kanal sistemi, endüstriyel alanlarda kullanılmak üzere.


Hava kanallarımız galvaniz sactan ve krom sactan mamul prizmatik kesitli kendinden flanşlı olarak istenilen ebatlarda üretim yapılmakta. Havalandırma Kanalı galvaniz özellikli malzemeden yüksek mukavemete sahip olacak şekilde… Portfolio Image.


Yuvarlak Hava Kanalı İmalatı. Aksan Havalandırma Hakkında. Ankara Spiro Havalandırma Yapımı Güney. Böylece ürettiğimiz tüm hava kanallarında şartlandırılmış.


Böylece zaman ve malzemeden tasarruf edilerek maliyetler düşürülür. Otes grup olarak kendinden flanşlı Hava Kanalı Makinası İMALATIMIZ tüm hızıyla devam etmektedir. Emeği geçen herkese teşekkür. SPEK KFK İş merkezleri, tatil köyleri, otel, alışveriş merkezleri, nitelikli konutlar, fabrika binaları, gibi ticari yapılardaki ısıtma-soğutma.


Dikdörtgen Hava Kanalı. L kalite paslanmaz sactan. Galvaniz sactan mamül kendinden flanşlı hava kanalı. DW 1Standartlarında mm ile.


Kendinden flanşlı hava kanalı

Makinamız, hem çakma flanş hem de kendinden flanşlı kanalı imal edilebilecek şekilde. Yunus Mahallesi, Aşiyan Sokak No: 5. Pellentesque non odio id nunc sollicitudin sollicitudin et eget leo.


Suspendisse tempor lobortis diam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.