9 Ocak 2018 Salı

Antalya lenovo yetkili servis iletişim

Antalya lenovo yetkili servis iletişim

Bu linki kullanarak bizimle e-posta yoluyla da iletişim kurabilirsiniz. Son zamanlarda bilgisayar ve telefon bolca kullanılmaya başladı ve bu da ilk başta bizi etkiledi. Doğabilecek herhangi bir sorunda firmamızla iletişim sağlayarak sorun.


LENOVO NOTEBOOK DESTEK. Arçelik teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Kargo gönderimi yapmadan önce mutlaka iletişim numaralarımızdan.


Tüm sorularınızı aşağıdaki iletişim formundan da bize iletebilirsiniz, saat içerisinde cevaplanacaktır. Servisimize bırakılan. En yakın yetkili servise nasıl ulaşabilirim?


Antalya lenovo yetkili servis iletişim

Marka yetkili teknik servis ile iletişime geçerek size en yakın servis noktasına ulaşabilirsiniz. Tamir ve servis hizmetlerimiz işçilik ve parça. ARADIĞINIZ HER ŞEY TEKNİK SERVİSİMİZDE.


Adres : Çayırbaşı Mh. Onarımın her aşamasında tarafınıza e-posta, telefon ve SMS ile bilgilendirmeler yapılmaktadır.


Yurtici Kargo ile Turkiyenin her yerinden kargo ucreti odemeden Arizali cihazlarinizi bize ulastirabilirsiniz. Kurumsal Bakım Anlaşması. DeğişimiDeğişmiş Ekran. Hesap Numaralarımız.


DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A. BİLGİSAYAR SATIŞ - TAMİR BAKIM ONARIM - NCİ EL MASAÜSTÜ NOTEBOOK SATIŞLARI. Kadıköy iPhone ekran değişimi. Lenovo fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden. Antalya Lenovo ilanları burada.


Antalya lenovo yetkili servis iletişim

Garanti Sorgulama. Cihazınızın Onarım Durumunu Takip Edebilirsiniz. Size en yakın bölge servisi nerede?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.