11 Ocak 2018 Perşembe

Antika soba

Antika Çini Soba. Tekzen güvencesi ile satın almak için tıklayın! Sarayların bodrumlarına kaldırılan çini sobalar, birer birer gün yüzüne çıkıyor. Halit Uçaroğlu, Milli Saraylar bünyesindeki Çini Soba.


FİYAT ALMAK İÇİN HEMEN İLETİŞİM SAYFAMIZDAKİ NUMARAMIZDAN BİZİ ARAYINIZ. Atıklar mevcuttur. KDV Oranı : TL. Osmanlı döneminden kalan çini sobalar yok olmaktan kurtarılıyor.


NTV ekibinden Deniz Tüysüz, Milli. Satıcıdan alınan bilgiye göre, çini soba. STANBUL ERMENİ USTA İMZALI ÇİNİ SOBA. Türkiye _İstanbul yapımıdır. Başları Ermeni usta damgalıdır. KİRKOR DİKYAN ). Geçmişte padişahların, paşaların, nazırların yalılarını, konaklarını ısıtan çini sobalar, artık antikacıların vitrinlerini süslüyor. Kondisyon Raporu Lotu İzle Teklif Ver. Kullanılmış ürün.


TAKİP LİSTESİNE EKLE TAKİP LİSTESİNDEN ÇIKAR REZERV TEKLİF VER TEKLİF VER. Boyutlar: 44x55cm. Satıştan olan soba uçuk yesil rengi ile cok güzel koleksiyonluk parcadır.


Antika soba

Hafta İçi: 11:- 17:(Pazartesi kapalıdır). Kirpikleri yoluk, kapakları çiğ et, çini mavi gözleri, uzağa da yakına da idare ettiği. Halbuki o tarihlerde büyük çini sobalar, sarayların, konakların ziynetiydi. Kakelungen” adı verilen duvar şöminesi.


Oturduğum dairenin vazgeçilmez mobilyası, tam olarak şömine değil, duvara monte edilmiş devasa bir tür çini soba da. Gecelik başlangıç fiyatı : 1₺. Yazlık, gerekli her şey ile donatılmıştır, çok rahat ve çini soba, daha serin akşamlar için hoş bir sıcaklık sağlar.


Yapışkanlı Alüminyum Folyo Duvar Kağıdı Nem Geçirmez Çini Soba Dolabı. Fayans değiştirme fiyatları bölümüne geç — Fiyat açısından, ortak formatlardaki en basit soba döşemeleri bile, eğer siyah- beyazsa, zaten parça başına 30. We olarak tarımsal üründe iyi toptan fiyat, kalite garantisi, profesyonel e-iş.


Klasik şömine tipi soba modellerinde ise fiyatlar daha caziptir. Odun ve kömür yakmaya elverişli olan klasik sobalar çift ve tek kapaklı tasarımına göre fiyat.


Antika soba

Hızlı Görünüm Favoriye Ekle. Satış fiyatını görmeniz için üye girişi yapmanız gerekiyor! Fotoğraf Hatıra. Soğuklar nedeniyle soba ve.


Gram, çeyrek, yarım ve tam altın alış-satış fiyatları son durumu. Sırala: Sırala, Ürün Adına Göre A - Z, Ürün Adına Göre Z - A, Fiyata Göre Artan. Bu Pin, Nurhan Buyukkaya.


Antika soba

Ovens, Mobilya, Ev Dekoru.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.