18 Ocak 2018 Perşembe

Apartman havalandirma sistemleri

Odaların rahat olmasını ve hava değişim standartlarına uygun olmasını sağlamak için her apartman bir havalandırma sistemi ile donatılmıştır. Doğal havalandırma sistemi, dairelerdeki havanın sıcaklık ve basınç düşüşlerinden dolayı. Bir apartmanda havalandırma sistemi : şemalar, problemler, çözümler.


Yüksek katlı bir binada havalandırma elemanlarının düzenlenmesi. Banyoda apartman boşluğuna ya da evin diğer odalarına açılan bir pencere yoksa banyo havalandırma sistemleri daha da fazla önem arz eder.


Apartman havalandirma sistemleri

Apartmanda bir havalandırma sistemi yoksa, tüm insan atık ürünleri tesiste kalır. Tüm modern apartmanlar iki tip havalandırma sistemi ile.


Apartman havalandirma sistemleri

Müstakil evler ve apartman dailerelerinde ısıtma sistemleri için geleceğe. Temiz hava konusunda, evler ve apartmanlar için ısı geri kazanımlı konforlu. Zehnder konforlu havalandırma sistemleri, temiz hava ile tüketmiş olduğumuz.


Apartman havalandirma sistemleri

Tavan tipi havalandırma uygulamalarında kullanılmak için tasarlanmıştır. Sessiz fan sistemlerinden bir tanesidir. Plastik pencereli bir apartman dairesinde havalandırma sisteminin çalışma prensibi Plastik pencereli bir apartman dairesinde havalandırma sistemleri. GK "Kotlochist", apartmanlarda ve diğer tesislerde havalandırma sistemlerinin aşağıdaki temizlik türlerini.


Bina Isıtma Sistemleri, aile apartmanları, işyerleri ve büyük şirketlerde ısıtma. Ayrıca, yakın zamanda bir apartman kompleksinde (Mei House) benzer bir. Mekanik havalandırma sistemleri olan binalarda artırılmış çalışma. Kontrollü apartman havalandırması için değişken hacimli sistemler.


Bu sistemler, havalandırma kanalları olarak bilinir. Muayene kapakları ve hava vanalarının da yer aldığı bu kanallar, belli aralıklarla temizlenmeli ve tam teşekküllü. Havalandırma sistemine sağlanan fan gücünü ayarlamak için, DCV sistemi havalandırma. Apartman boşluklarından daha küçük yapılan şaft boşluklarında, sıhhi tesisat.


Dolayısıyla apartman binaları, iyileştirme müdahalelerinin yapılmasında ilk tercih olarak. TT serisinin fanları, apartman daireleri, yazlık evler, dükkanlar, sinemalar gibi yerlerin yanı sıra, çok nemli yerlerde (banyo üniteleri, mutfaklar) egzoz sistemi. Pasif evlerde taze hava için, havalandırma konforunu ayarlayabilen sistemler. Apartman dairelerinde, tüm odalarda taze havanın iyi dağılımı ve ıslak hacimli.


Powered by Mobil Web Tasarım. WhatsApp Canlı Destek. Dairesi Başkanlığı yetki belgesi ile hem faturalı hemde kurumsal kimliğimizle hizmet vermekteyiz. Doğru havalandırmanın önemi her geçen gün.


HAVA KALİTESİ İYİ DE. Bacasız havalandırma sistemi sayesinde bina çatısına kadar baca yapılmasına da. Tarihçiler " havalandırma " kavramının ilk. Bu bileşenlerin etkili bir şekilde çalışması rahat bir yaşam.


Ve mevcut Apartman grafiklerini çabuk ve kolay indirme özelliği için. Yeraltı havalandırma sistemi. Yönlenme (Oryantasyon): Özellikle müstakil evlerde ve çok katli apartman gibi binalarda.


Isi geri kazanım özellikli mekanik havalandırma sistemleri, pasif bina. Buna dayanarak, soru ortaya çıkıyor: apartmanda kötü havalandırma.


Daha önce, doğal kaynak ve egzoz dolaşım sistemi tamamen haklıydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.