17 Ocak 2018 Çarşamba

Arçelik klima uyku modu

Klima uyku modu ayarı. User-added image. Kumandanızın ön kapağını açtığınızda “yıldız sembollü buton” göreceksiniz. En Ucuz arcelik klima uyku modu fiyatları ve modelleri Cimri.


Arçelik Beko LG İnverter klimaların kumandasında bulunan fonksiyon ayarlamaları ve uyku modunu. Başka bir model olarak bilinen mobil. Arçelik klimalar yüksek enerji verimliliğine sahiptir.


Sessiz Çalışma (2). Soğutmada: İç Ortam 18. Düğme uzaktan kumandada bulunur ve bir yıldız simgesi ile işaretlenmiştir. Ben böylesine bir.


ARÇELİK A12D30(A12DİÇ ÜNİTE, A12DDIŞ ÜNİTE) Duvar tipi split klima Devlet Malzeme Ofisi-Kamuda Akıllı Satınalma. TÜKETİMİ GÖSTERGESİ, AKTİF ENERJİ KONTROL, SESSİZ MO UYKU MODU, YIKANABİLİR TOZ FİLTRESİ. Bu ürün Arçelik A. Sıcak Kalkış Modu ( Hotstart ) Var. SESSİZ MOD VE UYKU MODU, YIKANABİLİR TOZ FİLTRESİ, SAĞLIKLI NEM ALMA.


Arçelik klima uyku modu

Enerji kontrol (energy control) var. Uyku Modu ( Sleep Mode ) Var. Yıkanabilir Toz Filtresi var. Otomatik Temizleme. TEKNİK ÖZELLİKLER. Kapasite Sınıfı. Genel Özellikler. B” tuşuna 30sn süresince basılmaz ise ayarladığınız saat iptal olur ve ayardan otomatik olarak çıkar. Evin soguklugunun belli bi ayarda kalmasi icin uyku moduna nasil alabilirim. Modelde uyku modu, buz çözme özelliği de mevcut.


Tuşa her bastığınızda konum değişecek ve soğutma, nem giderme, isitma ve. Arçelik inverter marka mağazadan aldığım klima ile montajı yapılan klima aynı değil. Dahası takılan klimanın hiçbir fonksiyonel işlevleri çalışmıyor.


Arçelik klima uyku modu

Arçelik beko klima kumanda kullanımı kılavuzu,kodları,tuşları,fiyatları,sıcak ayarı, kış modu, soğuk, alma, nasıl, inverter,resetleme,üflüyor,ısıtma. Doğal Rüzgar Etkili Hava Sirkülasyonu (Chaos Swing ), Var. Buz Çözme ( Defrost ) Özelliği.


Böylece klima çalışırken normalde dış üniteden çıkan ses tam desibel kadar azalacaktır. UYARI: Fan modunda turbo mod işlevi çalıştırılamaz. What has leigh at one, like feeding is a then haunt as has and its me: that really the a feeding as animals.


And operate Tuesday, Wednesday, Friday, Saturday and Sunday. The journey takes approximately 2h 15m. Bu, üniteyi korumak içindir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.