22 Ocak 2018 Pazartesi

Iphone teknik servis kadıköy

Iphone teknik servis kadıköy

Elektrik tesisatının uygunluğuna yönelik yapılan kontroller. Elektrik Tesisatı Uygunluk Belgesi bir yıl geçerliliğe sahiptir. ICR AKADEMİ yetkili teknik personeller tarafından yapılan Elektrik İç Tesisat. Tesisatınızın “İGDAŞ Doğal gaz İç tesisat Teknik Esaslarına” uygun olması durumunda gaz açma işleminiz yapılır ve Doğal Gaz Uygunluk Belgesi verilir.


TUS Sicil Durum Belgesi : Teknik uygulama sorumlusu ve yapıyla ilgili. TUS, inşaatın proje ve teknik koşullara uygunluğunu, inşaatın her. Endüstri ve Daire İçi Gaz Tesisatı ve Kolon Gaz Tesisatı Kontrolleri » Cihaz Gaz Yakma Uygunluk Değerlendirme Kontrolleri. Odamız gerek sanayide, gerekse.


TOPRAKLAMA ÖLÇÜMÜ; ELEKTRİK İÇ TESİSAT UYGUNLUK KONTROLÜ, BELGESİ ; PARATONER KONTROLÜ; JENERATÖR KONTROLÜ. Proje Çizilmesi. Bitim Evraklarının (Asıl) Verilmesi. Yapı Denetim Uygunluk Belgesi Verilmesi.


Enerji Müsaadesi Alımı. Anahtar Kelimeler: Doğal Gaz, Tesisat, Baca, Periyodik Kontrol. Binanın elektrik tesisatları elektrik iç teçhizatının yönetmeliğine uygun olarak yapılmış dır ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.