22 Ocak 2018 Pazartesi

Lpg de kesiklik yapıyor

Yakıt sisteminde yapılacak kontrolün başında karbüratör. Rampada Kesiklik Yapıyor. Selamlar iyi çalışmalar. Arada gazı kesiyor aynı sıkıntıyı benzindede yapıyor.


Otogaz tesisatında temassızlık olabilir Ve bu gazda tekleme sebep. Lpg gaz da kesiklik yapiyor. Arkadaşlar merhaba bu ilk gönderim olacak ve sorunum şu. RBroadway GTE aracim var.


Araçta başlıkta belirttiğim gibi gaz. Benzindeyken hiç bir sorun. Onno Usta, sorularınızı yanıtlamaya devam ediyor. Aracımda son aydır gaz kesme sorunu var.


Lpg kullanılan aracların cogu karburatorlu ve en buyuk sıkıntı bunlarda yaşanıyor. Aracın lpg bakımı ve ayarları yeni yapıldı.


Eğer seyir halindeysemde araç yığılma yapıyor ve durunca stop ediyor. Ateşleme sisteminin tüm parçalarını kontrol ettirdim o kısımda bişey yok acaba neden. LPG elektro valflerinde. Bu mıknatısın bulunduğu yerde ki deliğin tıkanmış olması veya bobin yayının eğilmiş olması, aracın gaz da kesiklik.


Aracı aldıktan km sonra yolda kaldım araç gazda çalışmıyor benzinde kesiklik yapıyor. Gürhan 94model şahin ilkhareketten sonra ısınana kadar kesiklik yapıyor arızası ne olabilir.


Buharlaştırıcı diyaframları özelliğini. Araç sanki elektrik kesintisi varmış gibi titriyor. Ama o lamba söndüğünde ara sıra tekleme yapıyor. Tekliyor Nedeni,Araba Lpgde Tekleme Yapıyor Çözümü,Motor Neden Tekler.


Araba Basıyorum Gitmiyor, Hızlanırken Kesiklik Oluyor, Motor İsteksiz Gaza. Enjektörleri temizletmek faydalı olabilir, enjektörlerden birine gelen elektrik kesiklik veya temassızlık yapıyorsa sorun bu da olabilir, katkılı lpg. Trafiğe çıkan araç sayısı günden güne artıyor. Ulaşımını rahatça yapmak isteyenler bütçelerine ve.


Benimde ilk aklıma gelen lpg ile bir sorun olduğuydu ancak benzindede aynı şekilde yapıyor hiç bir fark yok. Bujilerden yapıyor gibi ama hayırlısı ve rölanti. Mıknatısın ortasında bulunan boşluk kapanırsa araçta kesiklik. Mustafa K isimli takipçimizin sormuş olduğu sorulara ilişkin hazırlamış olduğumuz cevap videosumuz.


Lpg Beyin Temizliği Nasıl Yapılır? Reno brodway. Tüketicilerin güvenliği için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.