24 Ocak 2018 Çarşamba

Problu nem ölçer

Probu ile hem sıcaklık hem de nem ölçebilir. Boyutlar ve Ağırlık. Model: tmp-blackdijital problu nem ölçer (higrometre) ve termometre birarada, sağlam yapılı, ideal boyutlarda.


Dijital Problu Nem Ölçer n11. Sağlam yapılı, ideal boyutlarda. Ayrıca 1TL üzeri tüm siparişlerde kargo ücretsiz! Bu şekilde yetiştirme alanınızın farklı noktalarında iklim.


Problu nem ölçer

Prob ucunda bulunan deliği ile nem oranını hassas bir şekilde ölçebilirsiniz. LYK TP SICAKLIK VE NEM ÖLÇER. NT-3dijital sıcaklık ve nemölçer, ortam nemi ve sıcaklığını ölçmenin en ekonomik yöntemidir.


PROBLU ISI VE NEM ÖLÇER DİJİTAL TERMOMETRE KULUÇKA TERMOMETRE. Problu Termometre PCE-3A, bağıl nem ve çevre sıcaklığını ölçer. JDC AGROS PROBLU SICAKLIK VE NEM ÖLÇER : Saman, tahıl, hububat, hayvan yemi gibi ürünlerin balya ya da çuvaldaki ortamın nem ve sıcaklığını ölçmede. Bu termometre ve hidrometre ile bölgedeki nemi ve sıcaklığı rahatlıkla test.


Kablolu Problu Sıcaklık ve Nem Ölçer. Termometre - Nem ölçer Problu -50C derece ile 70C derece arasındaki değerleri ölçebilen dijital bir termometredir.


Prob sayesinde hem nem hem de sıcaklık. Buca içinde, ikinci el satılık Problu Nem Ölçer SIFIR - Okan Yıldırım tarafından Buca içinde paylaşılmış Problu Nem Ölçer SIFIR.


Sıfırdır - letgo. Uzun problu dijital termometre. Yaygın olarak arıcılıkta. Kuluçka makinelrinde ve civciv kafeslerinde ısıyı ve nemi ölçmek için kulanılır.


Bağlanabilir problu ölçüm cihazları. Malzeme nemi ölçüm cihazı. Kategoriler: Nem Ölçer, Sıcaklık Ölçer, Transmitter.


Problu nem ölçer

Fakat bunların içerisinde nem ölçerinizi düzgün bir şekilde kalibre etmek en önemli noktalardan birisindir. Bir nem ölçerdeki birçok farklı versiyon ve farklar sayesinde tamamen ayrı olarak kullanılabilir. Bir analog veya dijital nem ölçer kullanılıp kullanılmadığı ilgili.


Problu nem ölçer

Evinizin istediğiniz odalarına hatta balkona, bahçeye, terasa, akvaryuma yerleştireceğiniz kablosuz WEATHERHUB sıcaklık ve nem ölçer. Nem yüzdesi kritik seviyede ise sistem alarm verir ve kırmızı led yanarak görsel bildirim. Gerçek zamanlı ölçümler (her iki saniyede bir), bağıl nemi yoğuşmasız, +/-% hassasiyetle (% % 95) aralıkta ölçer.


Termal konfor endeksini (sıcaklık keçesi). Akıllı Kontrol, rutubet gidericinin gerektiğinde çalışmasını sağlar; yoğunlaşmayı önler.


Ebac nem alıcıları, nem ve yoğunlaşma problemlerini daha çabuk çözmeyi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.