26 Şubat 2018 Pazartesi

Arçelik dgk 20 ek lcd kombi yorumlar

Kombiyi yaklaşık yıldır kullanıyorum bazı kötü yönleri minimum Işıl güç 7. W yani modülasyon aralığı çok dar bu yüzden çok dur kalk yapıyor ve fazla yakıt. Bir süre geçtikten sonra kombide ahatası verdi.


Servisi çağırdım gelip baktılar contayı. Bu işlemi arızada düzelme olmuyorsa eğer birkaç kez tekrarlayabilirsiniz. Sorunun yine düzelmediği durumlarda ise servisi aramalısınız.

Kullanma Kılavuzu. Kombinin duvara montajı ve hidrolik bağlantılar 17. Elektrik bağlantısı. Henüz Yorum Yazılmamış. Satıcı: Dijitall. Fiyat İndirimli Fiyat. Arçelik Dgk Ek Lcd Kombi. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.

Arcelik dgk ek lcd kombi ayarda e kadar calışıp termostat uyku moduna. Benzer ürünleri görebilirsiniz. Tüm Ürün Özellikleri. Looking for Smeg SF700PO Cortina Built In Multifunction Oven Brass Trim?


With over years experience the experts at Appliance City are here to help. Genel Özellikler. Cihazın petekleri ısıtıyor fakat bazen suyu ısıtmıyor. Su ısıtma sensörü bozuk.


Gösterilen sonuç sayısı: 1. Varsayılan Sıralama, En çok incelenene göre sırala, En çok oy alana göre sırala. EArızası Başarısız ateşleme sorunu. DGK KB LCD kombiyi resetlemek için R harfinde olan düğmeyi.


Stok Durumu: Stokta Bulunmuyor. Kodu: ARCELIKDGK24EKLCD. Vergiler Hariç: 00TL. Mağazaya Soru Sor. Taksit Seçenekleri. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Sizde deneyim paylaşmak için yukarıdaki yorum ekle linkini tıklayabilirsiniz. DGK Y PRMX LCD kombi LCD kontrol paneliyle son derece kolay kullanım imkânı sunuyor.


Kombiniz arızaya geçtiği zamanlar da reset atma işlemi ile kombi düzelebilmektedir. Resetlemenin bir kaç. Isınırken tasarruf sağlayan kombiler özel avantajlarla tüketiciyi. Sosyal Medyada Biz.


Yetkili servis ürünü. TL den başlayan taksitlerle! Yeniden çalıştırma ( alarmları devre dışı bı- rakma). Beko Kombi A 01-A 02- A Arıza Kodları. Montaj ücreti 4TL dir. Gelince Haber Ver.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.