20 Şubat 2018 Salı

Arçelik dgk 20 kk lcd kombi

Sorun giderme Bir hata oluştuğunda ekranda hata kodu görüntüle- necektir (örneğin EOI).Kullanma Kılavuzu. Resetlenebi ir arızalar E. Yakıt Cinsi, Lpg-doğalgaz. Cihazla Verilen Baca Borusu Uzunluğu (cm), 100.


Ateşleme Sistemi, Elektronik. Standartları, ce. Küçükçekmece içinde, ikinci el satılık ARÇELİK DGK KK LCD HERMETİK KOMBİ ( 2KALORİ - Baca Seti Dahil ) - FER DOĞALGAZ tarafından. Kombiyi yaklaşık yıldır kullanıyorum bazı kötü yönleri minimum Işıl güç 7. W yani modülasyon aralığı çok dar bu yüzden çok dur kalk yapıyor ve fazla yakıt.


Bu Pin, FiyatimBu. Kombinizin, döküm radyatör veya kul- lanılmıș eski tesisatta kullanılması halinde tesisat iyice yıkanmalı ve temizlenmelidir.


Buna rağmen aynı arıza kodu görünüyorsa Kombinin gaz valfi, ana kartı yada. Diğer modellerde mevcut hata kodları ile karıştırılmamalıdır. Herhangi bir konuda telefondan bilgi.


Limit termostat aşırı ısınma sebebi ile devreye girer ve kombiyi bloke eder. Kombi için gerekli elektrik tesisatını.


Kombiniz arızaya geçtiği zamanlar da reset atma işlemi ile kombi düzelebilmektedir. Henüz Yorum Yazılmamış. Satıcı: E-Trend. Advertisement.


Ana Sayfa Arçelik EArıza Kodu arcelik - dgk - - kk - lcd -hermetik-e01-ariza-kodu. Ana Sayfa Arçelik EArıza Kodu arcelik - dgk - - kk - lcd -hermetik-e01-ariza-kodu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.