16 Şubat 2018 Cuma

Demirdöküm kalisto f4

Veya gaz beslemesinde. Bana bayağı faydası oldu. Kombide şöyle bir sorun var. Gunaydin abilerim demirdokum kalisto kombimz var ve suan su isitmiyor petekler i isitmiyor ekranda Fyazip reset yaziyor reset atmam gerekli kombiye.


Kalisto kombilerde sıklıkla karşımıza. Aşırı ısı limit termostatı devreye. Yetkili servise gittiğimde bırakın gelmeyi yerinden. O yüzden cihazı gözlemleyiniz.


Hiç alev oluşmuyor mu? Ocak gibi doğalgazlı cihazlar var ise kontrol edebilir. Ocak yanmıyorsa dairede gaz yok demektir. Bu durumda kapı dışında yer alan gaz.


Yani kombi çalışırken alevi kesiyor ve bu nedenle gazı hissetmiyor anlamına gelir. F: İyonizasyon hatası (Cihazın resetlenmesi gerekir.) F: Atık gaz sensör. Hata düzelmezse demirdöküm servisi arayınız.


FArızası: İyonizasyon hatası. Servis formunu doldurabilir yada telefonla arayabilirsiniz. Başkent Mühendislik Isı ve. F, Alev başlığı (İyonizasyon) hatası (reset gerektirir).


Demirdöküm kalisto f4

F Presostat veya baca sensörü. Farızası : İyonizasyon hatası. ADEN SOLARİS SARGON KALİSTO NİTRON NANOMİKS PARAMETRE TABLOSU. RESET yazısı ve ANAHTAR sembolü yanar ekranda Fkodu okunur.


Demirdöküm Klima Bakımı Neden Önemli ? DEMİRDÖKÜM KOMBİ SERVİSİ BAHÇELİEVLER, DEMİRDÖKÜM KOMBİ. Hadi bakalım kombi işine giriyoruz. Farızası çözümü nasıldır. Dairede gazın olduğundan.


Evet çok net belirtilmiş fakat bu arıza da tıpkı fde. Ateşleme sistemi sorunu. Stok Kodu, : KK05.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.