21 Mart 2018 Çarşamba

Ayakkabı garanti şartları

GARANTİ ŞARTLARI. Satılan ürünlerin tamamı üretici ve ithalatçı firmaların garantisi altındadır. Tüm ayakkabı ve ekipmanlarımızın arkasındayız. Nike ayakkabılarında veya giysilerinde malzeme veya işçilik.


Garanti Şartları. Ancak, özelliği nedeniyle bazı malların garanti şartları Bakanlıkça başka bir.

Aldığım adidas marka ayakkabının iç astarı yırtıldı uzun süre giydiğimden dolayı önemsemedim fakat dış deride dikiş yerlerinin hemen yanında yırtılma oldu. Lescon marka spor ayakkabı ve spor giyim ürünleri ücretsiz kargo ve taksit avantajıyla satın alabilirsiniz.


Reebok, Under Armour, New Balance Skechers Hummel ayakkabı, giyim, spor malzemeleri ve Dünyanın en büyük markalarını. Deichmann müşterileri için mağazalarında uygun fiyata kaliteli ve şık ayakkabıları her daim sunmaya devam edecek. Geçen onlarca yıl içerisinde. Değişim prosedürüne uygun şekilde iadesi yapılan şikâyetli ya da ayıplı ürünlerin garanti süresi yıldır.


Bu süre içerisinde iade edilen ürünlerle ilgili. ALICI bu şartları bildiğini, kendisinin istekleri veya açıkça.

Kemal Tanca olarak, size sunduğumuz her ürünün kalitesinin arkasında duruyoruz. Yine de, satın almış olduğunuz herhangi bir. Skechers Türkiye Online Mağazamızda, spor ayakkabıları, yürüyüş ayakkabıları, günlük kullanım ayakkabıları ve koşu ayakkabı modellerimize ulaşabilirsiniz. Sitemizden satın aldığınız herhangi bir ürünü size ulaştıktan sonra gün içerisinde Yurtiçi kargo ile.


Bu durumda yetkili bayinin iade koşulları geçerli olacaktır. Futbol oynamak için halı saha ayakkabısı veya krampon alınız. Neler garanti kapsamında? Bu garanti sadece giysi ve ayakkabı saklama üniteleri içindir ve ev kullanımına yöneliktir ve.


Bay ve bayan ayakkabı modelleri ile çanta ürünlerimize ulaşabilir, lisanslı çocuk okul çantası ve bayan aksesuar çeşitlerini DGN Mağazacılık güvencesi ile satın. Murathan Taşkın.


Satın almış olduğunuz ürünün yasal olarak belirlenmiş garanti süresi yoktur. Ayakkabı ayağa küçük ya da büyük gelmemelidir. Kullanım Bilgileri. Arızalı ürününüzü faturası veya garanti belgesi ile birlikte size en yakın.


Tüm ürünlerimiz ithalatçı veya imalatçı firma garantisi altındadır. Satın aldığınız ürün ile beraber yollayacağımız fatura, bu ürünler için garanti belgesi. Kozmetik, kişisel ürünler, iç giyim ürünleri için iade şartları Ürün ambalajı.


Satılan mala ilişkin olarak düzenlenen faturalar garanti belgesi yerine geçmez.

Cabani Online Alışveriş sitesinde yüzlerce ayakkabı, bot modellerine ücretsiz kargo fırsatı ile ulaşabilirsiniz. ALICI, satışa konu mal veya hizmetlerin temel nitelikleri, satış fiyatı, ödeme şekli, teslimat koşulları ve satışa konu mal veya hizmetler ile ilgili tüm ön bilgiler ve ". Adresi: BMB AYAKKABI VE GIDA TİC. OSB Ziya Gökalp Mah.


Süleyman Demirel Bulv. Modern Ticaret Merkezi No:C. Bu garanti, normal yıpranma ve eskimeyi, ürünün üretildiği şartların dışında. Tüketicinin Korunması.


Aynı sorun bendede oldu garantiye gönderdim degişim geldi yeni aldıgım ayakkabı yanlarından acıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.