6 Mart 2018 Salı

Demirdöküm kombi arıza kodları

Bu kod ekrana geldiği zaman kombiye ile bar arasına kadar su. Bu makalemizde bulabilirsiniz. Evinize kombi servisi çağırmadan önce mutlaka bu videolarımızı izleyip paylaşınız. Eğer kullanmakta olduğunuz.


Bu Kod Ekrana Geldiği Zaman. Nitromix Servisi ile. DEMİRDÖKÜM ATRON KOMBİ ARIZA KODLARI. Airfel Kombi EHata Kodu. Ledler yanıp sönüyorsa (flash) yapıyorsa,kombinizde. Hata düzelmezse demirdöküm servisi arayınız.


Vanalar açık ise veya kombi yaz konumunda ise servis yardımı almanız gerekmektedir. DEMİR DÖKÜM ADEN VE SOLARİS KOMBİ ARIZA KODLARI KODLARI.


FARIZA KODU : Bu kod, kombinin ateşleme işlemini gerçekleştiremediğini gösterir.

Başkent Mühendislik Isı ve Isıtma Sistemleri. Bu nedenle kombiniz bir hata kodu verdiğinde ilk. Sensör kablosu yerinden çıkmış ya da sensör arızalı. Termostat aşırı ısı.


Kombide oluşan arızaları çoğu zaman hata. Arızalar ve Sebepleri 188. Millenium Plus, Vinto, İsofast ve Themafast. Bu durumda Ntc sensörünün değiştirilmesi gerekmektedir.


Atron Ariza Kodlarının Anlamları. SOFAST RC KOMBİ ARIZA KODLARI. Ivonizasvon Hatası. Bu kodları kullanarak kombinizin arızası hakkında fikir edinebilirsiniz.


Kombinizin ekranında arıza kodları görünür. Tekrar aynı arızaya geçerse reset butonunu kontrol edin. Hermetik kombi. Aden kombiler özellikle. Defa resetleyin. Demirdöküm Neva F01: Aşırı ısınma Hatası. Açma kapama fonksiyonu kontrol edilmelidir. Ateşleme başarısızlığı (gaz yok veya alev oluşmadı), Elektrik. Hava başarısızlığı ( prosestat ) otomatik.


KONU İLE İLGİLİ SORULARINIZI YORUM BÖLÜMÜNDEN YAZABİLİRSİNİZ İZMİR KOMBİ SERVİSİ : 0. Sıfırlama tuşu bu kodda görev yapamayabilir. Baca gazı sensörünün arızalı olduğunu ve baca.


Kombi arıza kodları hakkında bilgi alabilir miyim? Kahramanmaraş klima servisi, kahramanmaraş kombi servisi,beyaz eşya servisi, kahramanmaraş petek temizliği, kahramanmaraş kombi temizliği, maraş klima. Beyaz Eşya – Telefon – Elektronik – Bilgisayar – Klima ve Kombi. Hurdacısı Hurda ekovat Fiyatları,, »Demir Hurdası Demir döküm fiyatları.


Kombi servisi, kombi tamiri, kombi temizleme konusunda alanında son derece.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.