20 Mart 2018 Salı

İstikbal servis ankara keçiören

Batarya santralden sökülüp temizlik için dışarıda yüksek basınçlı buhar. Klima Santrali ( UV Lambaların Yerleşimi ). Resim- Karışım havalı klima santrali tip açıklaması.


Böylelikle yaşam alanına girecek olan hava mikroorganizmalar – virüsler. Split Klima İçi Hava Temizleme Cihazı.


Duvar tipi mini split klima cihazları ve benzeri diğer montajı dar olan alanlarda kullanılmak üzere yapılmış.

Alp hijyenik klima santrallerinde kullanılan ultraviole filtre sistemlerinde UV ışınını sağlayan ultraviole lambalar bulunmaktadır. Ultraviole lambanın su ile. Otelimizde klima santral sistemiz de devreye aldığımız UVC.


Merkezi Klima Hijyenik Tasarım MMKS. Birimler, sağlık tesisleri. UV dezenfeksiyon bölümü (isteğe bağlı). Soğutma Bataryası. Bulaşıcı Damlacık Çekirdekleri.

UVC lambalar klima santrallerinin içinde mikroorganizmaları öldürmek için kullanılırlar. Kampanyalı ve indirimli. Kzc klima santrallerinde kullanılan filtre çeşitleri, santral yapısı, imalat kriterleri ve ihtiyaca göre belirlenmektedir.


Dış ortam klima santrallerinde sızdırmazlığı kontrol edip gerekirse UV. Technical Details. Hava temizleme sistemleri klima santrallerine takılarak havada dolaşan bakteri, virüs ve mantar.


Tüm misafirlerimizin sağlığı bizim için çok değerlidir. Türkiye pazar lideri olan. Lejyonella hastalığı ortaya çıktığı zaman ilgisini çekmiş ve klima santrallerine dikkatini yoğunlaştırmıştır. Küf ve bakterilerin nemli ortamlarda.


BOREAS KLİMA SANTRALİ TASARIM ÖZELLİKLERİ. UVC Hava Temizleme Sistemleri ile önlenebilmektedir. Kapalı alanlarda Covid-ile mücadelede ultraviyole UVC teknoloji. Klima, split klima multisplit klima havalandırma, hava temizleme cihazları ve ısıtma sistemleri.


Isı Geri Kazanım. Endüstriyel klima cihazları genel olarak VRF sistemler, paket tipi cihaz, klima. UV lambalar santral içinde batarya arkasında ve kanal içinde kullanılabilir.


UV ışınlarına karşı direnç sunduğu için standart versiyon için.

Guardian Air hava temizleme sistemi, klima santraline veya kanallı klima cihazlarına takılarak, özel filtre. Hijyenik klima santralinin son hava çıkış noktasında UV lambaları kullanılmaktadır. Hijyenik alanların istenilen nem oranında tutmak için oransal nem kontrol. Covidile nasıl mücadele edeceğinizin kesin bir yolu!


Steril-Aire emitörleri klasik UVC lambalardan kat daha etkin ve etkilidir. Klima Havalandırma Sistemleri Fancoil ISI Geri Kazanım Elektrostatik Filtre. AA) - Zorlu Center, yüzde 1taze hava ile çalışan klima santrallerinde.


Prensibi: Fan tarafından çekilen kirli hava yıkanabilir metal ızgaralı ön filtreden geçer. UV -C filtreden geçirilerek temizlenir. Bu filtre büyük toz partiküllerini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.