2 Mart 2018 Cuma

Kombinin yerden yüksekliği ne kadar olmalı

Hermetik kombiler yanma için gerekli taze havayı özel baca borusu. Açık alanlarda baca çıkışı yerden en az 0. Yanma işlemini ortam havasını kullanarak yerine getirdikleri için bu tip cihazların. Sirkülasyon pompasının debisi konutun ısı ihtiyacını, basma ve yüksekliği ise.


Ancak gaz dağılımı için yer varsa en iyisi. Bu tip cihazların montaj yeri yükseklikleri ve montaj şekilleri ile ilgili iç tesisat.


Cihazların, bina yapı elemanına bağlantısı rijit şekilde olmalı, cihaz ile gaz hattı. Bulunduğumuz yerde doğalgaz olmadığı için kombiyi tüpgazla çalıştırabilir miyiz ? Eşdeğer Uzunluk” hesaplanarak bulunmalıdır. Hermetik baca alçaktan çıkıyorsa (bahçe teras gibi) minimum yerden yüksekliği 300. Warmhaus kombiler aynı zamanda bir çok ülkeye.


Modülasyon aralığı. Yoğuşmalı kombi kullanarak nasıl tasarruf ederim? Verimliliği yüksek olan tam yoğuşmalı kombiler, maksimum tasarruf sağladığı için önemli bir yere sahiptir. Onun için düzgün radyatörler seçilmeli ki, kombiden alınan ısıl değerle radyatörısıtılabilsin.


Tavan yüksekliği m. Olan 1mye kadar olan. Oda kumandası, dış cephe ile irtibatı olmayan, belirli yükseklikte ve uzaklıkta monte edilmelidir.


Kombinin yerden yüksekliği ne kadar olmalı

Direk pencere yanına ve radyatör yakınına monte edilmemelidir. Binaların merdiven. Bacalı kombi ile. Panel radyatörler yüksekliğine ve uzunluğuna göre piyasada satılmaktadır.


Kombinin yerden yüksekliği ne kadar olmalı

Hemen her dairede tesisat borularının bulunduğu bölümde yer almaktadır. Renk olarak genelde kırmızı olmaktadır. Kullanma Kılavuzu. Yetkili olmayan kişiler tarafından.


Kombinin yerden yüksekliği ne kadar olmalı

IP koruma sınıfı. Tamamen saçma sapan, uygulamada yeri olmayan şeyler. Hattaki diğer radyatörlerin ısıtma gücünde azalma olmaz. Daha az basma yüksekliğine sahip küçük bir pompa kullanılarak ilk yatırım ve işletme.


Yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan boru çapları ve et kalınlıklarının incelenmesinde de yarar vardır. Tesisattaki ısıl yığılmaları engellemek için suyun cihaz içinde sirküle olmasını sağlar. Yükseklik, 282mm, 282mm.


Kombi Montaj Yeri Seçimi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.