30 Mart 2018 Cuma

Soğuk oda panel ölçüleri

Müşteri Hizmetlerimiz, Proje Departmanlarımız size her an yardımcı olmak için hazırdır. Metraj hesabı için whats up hattımızdan destek. Assan Panel sandviç çatı ve cephe panelleri endüstri sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan, yaşamı kolaylaştıran ve konforlu hale getiren.


Soğuk oda paneli montajı ve. Minimum Boy, metre. Maksimum Boy, Nakliye Koşullarına Bağlıdır.

Sandviç Panel, iki kat boyalı galvaniz sac veya alüminyum levha arasına muhtelif kalınlık ve yoğunlukta. Panel ekleme ve çıkartma yapılarak ebatları büyütülüp, küçültülebilir.


I) Zemin izolasyonu için kullanılan paneller (Zemin Paneli ). Lütfen daha sonra tekrar deneyin. II) Duvar ve tavan panelleri. Panel tip soğuk hava depoları, hijyenik yapıları ve kolayca temizlenebilmeleri sayesinde kullanım kolaylığı sağlar.


Montajı son derece kolay olmasından dolayı hazır olarak parçalar halinde üretilen paneller hızlı şekilde istenilen alana uygulanmaktadır. SOĞUK ODA PANELLERĠ.

Oda Ölçüsü : 150x250x2Cm. Kalınlığı : Cm. Muhtelif kullanımlar için ideal. Ayrıca Ahır için cephe, depo için cephe, hangar için. Teklif edilen paneller TSE belgesine sahip olacaktır. Odaların net dış ölçüleri yerleşim projesindeki gibi olacaktır. Ende ve boyda ölçüler 4mm olarak artar. Sandviç panel, çatı paneli, soğuk oda panelleri ve cephe paneli gibi proje için gerekli olan panel türlerine doğru şekilde karar verilmeli ve muhafaza edilecek.


Beden Ölçü Tablosu. YAZILI OLAN FİYAT MBİRİM FİYATIDIR. STEDİĞİNİZ ÖLÇÜ VE. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Sandviç Paneller, montaj kolaylığı ve aksesuar seçenekleri ile yapılarda alternatif çözümler. TL ikinci el soğuk oda ikinci el soğuk oda panel fiyatları ikinci el soğuk oda kapısı 2. Modüler tip her iki yüzeyi krom kaplı soğuk oda duvar paneli.


Maliyeti nasıl hesaplanır ? Yapımı ve fiyatları nasıl belirlenir?

Malzemeleri nelerdir? Panel kurulumu yapılırken nelere dikkat edilmeli. Paneller montaj ve demontaj kolaylığı sağladığı için soğuk oda istenildiğinde başka.


Panele uyumlu, pvc, crni (3kalite paslanmaz) sac seçenekleri mevcut şekilde kapı. Bsınıfı poliüretan dolgu. Köşe Paneli ile köşe birleşimlerinde. Hurda sınıfında olduğu için fatura kesilmeyecektir.


Pozu Detay Bilgileri, Tarifi, Yapım Şartları ve Ölçüsü, Birim Fiyatları ve Analizi. RÜN ÖZELLİKLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.