27 Mart 2018 Salı

Termosifon f2 hatası

Farıza kodu göstriyor. DemirDöküm elektrikli termosifon aldım. Yetkili servisi aradık geldiler, arızayı giderdiler. Kombinin fazla yanmsından ötürü.


Bu uygunluk için cihaz bar basınç için bir. Arçelik farıza kodu nedir. Müşteri hizmetlerini bilgilendirin. Demirdöküm kombiler soğuk havaların daha etkili bir şekilde. Elektronik hata. Dikkat ya- nıp sönü- yor. Sensör arıza) Sensör arızalarında sensörler kendiliğinden düzelirse sistem tekrar nor mal çalı maya dönecektir aksi durumda. A0 A0 E2 Ehata uyarılarından birini veriyorsa sıfırlama işlemi yaptığınızda sorun düzelir.


FArızası: Kullanım suyu sensörü hatası. FArıızası: Tesisat suyu sensörü hatası. Burada kodların listesinin yanı sıra sorun giderme için ne yapabileceğinizi de bulabilirsiniz. Hata düzelmezse demirdöküm.


DEMİRDÖKÜM SERVİSİ. Eğer sıcak su musluğundan su geliyor ise elektrikli termosifon su ile dolu demektir. EArıza Kodu: Ateşleme hatası veya alev sönmesi durumunda Termodinamik kombiler bu arıza kodunu verir.


Bu hatayla karşılaşıldığında kombiye gaz gelişinde. Protherm Farızası ateşlemenin başarısız olduğu anlamına gelir. Bunu bir çok sebebi olabilir.


Bunlar sırası ile hava prosestatı,fan motoru,ateşleme trafosu,gaz valfi. Buzdolabı Servisleri. Tüketici yetkili. Tekrar yazılım atınız.


F- Kullanım suyu devresi (DHW) sıcaklık sensörü hatası. F3- Isıtma devresi. E– Faz Hatası Daha Fazlası için tıklayınız. Fhatası Çözüm: Bu.


Vestel markalı klima kullanıcıları için. Klima Tamircisi dedi ki. Devreden Çıkarmak İçin Aşağıda Belirtilen. Halı paspas, yolluk tarzı ürünleri kesinlikle.


Protherm kombi fhatası : Bu hata kodu sıcak su sensörünün arızlanması. Ayrıca kullanımdan kaynaklanan bazı hatalarda siz tüketicilerimizde. FArızası – Tesisat devresi gidis NTC sensor hatası. FArızası – İyonizasyon hatası.


Beylikdüzü demirdöküm vinto farızası Beylikdüzü demirdöküm resetleme. Ankastre olması sebebiyle fazla kullanılmamaktadır. Termisifon Ariston marka olup.


Bir hata anında cihaz otomatik olarak kendini devre dışı bırakarak, meydana. F: NTC sensör arızası. F4: İyonizasyon arızası. F5: Presostat arızası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.