27 Mart 2018 Salı

Yağ yakan araba ne kadar gider

Yağ yakan araba ne kadar gider

Arkadaslar bmm araba bin km de bir ltre yag yakiyor ben yagina dikkat etsem bir sorun cikarir mi tesekkurler. Motor neden yağ yakar? Pistonların kayganlaşarak sürtünmesini önlemeye yarayan motor yağı, alt.


Kontrol altında tutulması gerekir. Bunun yanında yağ yakan aracın, piston ve sekmanları çabuk aşınır. Rentiva rentiva.


Aynı zamanda yağ yakan araçlarda motor kapağı açıldığında hava üfler. Ağ çubuğu kullanarak da aracınızın yağ seviyesini kontrol edebilirsiniz. Lt yağ eksiltme.


Yağ yakan araba ne kadar gider

Zaten araba litre yağ alıyor bu nasıl. Benim bildiğim motorun yeni olmasıyla yağ yakmamasının çok ilgili olmaması gerekiyor.


Lpg sistemini suçladığım için arabayı benzine çevirdim ve babama bir ay boyunca benzinde. Boşuna motor açtırmayın masraf etmeyin yağ yakan arabaya bu işlemleri yaparsanız sonuçtan memnun kalacaksınız. Diğer yönden motoru sağlıklı bir araç yeni ise tam randımanlı. Bunlardan en önemlisi, motorun kanı diyebileceğimiz yağ kontrolü.


Yağ yakan araba ne kadar gider

Focus mu, Corolla mı? Elektrikli arabalar. Silindir kapağı contası motor üst kapağı ve motor bloğu arasında bulunmaktadır.


Ateşleme sisteminin, araç yağ ve suyunun arasında bulunan silindir kapağı bu. Arabamdan sabah. Debriyaj balatası bitik araçda isteksiz gider çekişden düşer.


Eski ve kirli yağ filtreleri motorun aşınmasına sebep olduğu gibi. Yanak sarkması nasıl gider. Zayıflatan ve yağ yakan diyet listesi! Ayrıca yağ yakan otomobillerin motor.


Japon alan bakımdan bakıma servise gider parası cebinde kalır. Normalde yağ yakan bir araba mavimsi renkte duman atar. Ancak çoğu arabada gördük kü sibop lastikleri eskiyip çok az yağ yakan arabalarda beyaz duman.


Problemler ve Çözümleri. MOTOR YÜZDESİ DİYE BİRŞEY YOK. Segman atılan aracın motoru sürekli yağ kaçırarak gömlekleri patlatır. Sıfırdan motoru. Bu olay genellikle.


Mrb mazda 3var cokta yaktı degistik siboplarda dahil değişti. Suya yağ veya yağa su karışması durumunun iki arızaya işarettir. Gaza fazla yüklenmelerde araç patinaj yaptığı zaman araba normal.


ARACIMA HANGİ YAĞI KOYMALIYIM? Yağ Yakma Soru - Cevap. Yakın zamanda komple. Bazı firmalar aynı motoru.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.