19 Nisan 2018 Perşembe

Ariston matis kombi sıcaklık ayarı

Sabit bir ısı ayarında çalışmasını devam ettirmesini sağlayın. Eğer düşük sıcaklıklar bekleniyorsa kombi ve sistem borularındaki su donma. CE belgesi (pin).


Bu saydıklarımızın bir çoğu ısı konusunda bir etkendir. Ayrıca markanın cihazları günlük farklı zamanda farklı sıcaklık ayarı yapar. Kullanici-el-kitabi-kombidocplayer.


Satılık ariston 20. Kombinizin güvenilir ve teknik. Cihaz ilk devreye alma işleminde ısıl güç ayarı bizler tarafından yapılmaktadır.


Siz ve sevdikleriniz için ideal ısı ve sıcak su konforuna SEZGİNLER TEKNİK. Petek ısı ayarı kapalı olabilir. Bu sayede de en uygun sıcaklık ayarı otomatik olarak gerçekleştiriliyor. SENSYS sistem arayüzü ortam sıcaklık ayarı ile sıhhi sıcak.


Ariston Egis Isı Ayar Düğmesi. Siz kombiyi kapattığınızda sistem sürekli olarak sıcaklığı dereceye. Bu ayar kombiye yakın petek ile son petekler arasında kısmi denge sağlamaya yarar.


Ariston matis kombi sıcaklık ayarı

Kafayı yıldızlarla bozmuş bir doktora öğrencisinin kombi ile ne işi olur demeyin. Ben testlerimi hava sıcaklığının sıfır derece dolaylarında olduğu.


Ariston matis kombi sıcaklık ayarı

DB arıza kodu : Airfel kombi sıcak su sensör arızası, Sensör arızalı ise cihaz sıcak su. Tüm gereksinmeleriniz için yerel ARISTON Servis Merkeziniz hizmetinizdedir. Bu fonksiyonun çalışma ilkesi, kombi çıkış suyu sıcaklığını iç ortam sıcaklığına. ARİSTON KOMBİ ARIZA KODLARI.


Aynı zamanda su sertlik ayarı fonksiyonuyla şebekeden gelen suyun sertlik oranını. Sıcak su hattından tesisat hattına su sızdırması vardır. Bakım işlemi sona erdikten sonra sıcak su akışı dahil cihaz çalıştırılıp kontrol edilmeli.


Ariston matis kombi sıcaklık ayarı

Office Suppliestr. Baca Tipi: Hermetik. Isıtma Tekniği: Konvansiyonel. Kapasite Sınıfı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.