28 Mayıs 2018 Pazartesi

Ayıplı ürün iadesi

Bir LED lamba tarafından tüketilen elektrik miktarı nasıl hesaplanır. Bugün herkes akkor filamanlı bir ampulün kaç watt harcadığını ve birkaç odalı bir.


LED ) kurmaya karar verirseniz, ikincisinin gücü yaklaşık kat daha düşük olmalıdır. LED lambalar titreşimlere sebep olmaz, elinizi öyle yakacak. Faturayı ve yılda kaç defa ampul değiştirdiğinizi oturup. Kaliteli ve kullanışlı ampul modelleri, evinizi aydınlatan led ampul ve şık dekoratif ampul.


Ayıplı ürün iadesi

Led Ampul Beyaz Renk Watt Tasarruflu Lu Paket. Elektrik olmayan zamanlarda kurtarıcı görevi gören led ampuller saat süreyle yanmaya devam. Eşi benzeri olmayan bir ampul.


W tüketen akkor ampullerin sağladığı ile yaklaşık aynı olmalıdır. Kaç tane ampul gerektiğini hesaplamak için, toplam gücü lambanın güç.


Avantajlarını ve Dezavantajlarını bir kaç maddede aşağıda sıralayalım. Dış ortam kullanımı: Dış ortam kullanımına çok uygun olmayan tasarruf ampullerinin ışık şiddeti soğuk.


Açıklamasın da da zaten dış aydınlatmaya uygun olmadığı yazıyor. Ampul alırken kaç Watt ile kaç lümen ışık verdiğine dikkat edin. Akkor ampullerde, ampulün ne kadar parlak olacağına dair temel gösterge Watt değeridir.


En verimlisi led. Daha fazla watt, ampul daha parlak ampül demekti. Bu düşünce LED. Artık kurallar değişti. LED, watt kullanan florasan ampullerle hiçbir. LED ışık kaynaklarının gelişmesi ile birlikte genellikle led lambalar için "watt lamba yerine kullanılır " ibaresi söylenir. Işık rengi ambiyansı ve aydınlattığı ortamda bulunan nesnelerin görünüşleri eşit olmalı. Yeni nesil led ampul modelleri.


Ayıplı ürün iadesi

Led ampul alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey ampulun kaç watt olduğu ve harcadığı enerji olmalıdır. Whatsapp Destek Hattı x. Watt durumları tercih edeceğiniz modele bağlı olarak değişmektedir. Düşük seviyeli bir led tercih ederseniz hem odanızı istediğiniz. Aynı değerlerdeki enerji tasarruflu.


LED aydınlatma zamanlarında, lümen değeri doğru olanı bulmak için önemli hale gelmiştir. Watt sayısı, parlaklığı hakkında hiçbir şey söylemeden, sadece.


W led ampul kullanarak metrekare çalışma alanı, çalışma aydınlatma odak olarak bir masa lambası olmalıdır, mutfak. Ayrıca, oturma odasının ışıklandırmanın sağlanmasının temeli altında şeffaf ve parlak ve cömert olmasını sağlamak da çok önemlidir.


Orta ölçekli bir daireyi aydınlatmak için kaç watt var? Eski tip ampüllerin. LED ampüller ısı artışına neden olmazlar.


Ayıplı ürün iadesi

Işık akışının kendisi, titremeden mümkün olduğunca yumuşak olmalıdır. Daha az enerji harcayarak daha fazla ışık verdiklerinden led ampul satın alırken dikkat etmeniz gereken nokta watt ve lümen değerleri olmalıdır.


Nixon Watt Led Mum Ampul-Sarı Işık-EDuy-4Lümen. Tabii Watt az olunca lümen fazla iyi olmaz. Bir kaç şey var eğer gözün flicker etkisinden çabuk etkileniyorsa ya yüksek frekanslı ve.


LED armatürlerin geleneksel olanlardan daha pahalı olmasıdır. Genellikle aydınlatma sistemlerinde ( LED, ampul vb.).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.