22 Mayıs 2018 Salı

Baymak idee 28 kw yorum

Piyasada en ucuz 6. TL Ücretsiz kargoSon güncelleme: Bugün 10:42. Tavsiye Et Yorum Ekle Fiyat Alarmı Alışveriş Listeme Ekle. GENEL ÖZELLİKLER. W modellerinde maksimum güçte dahi.


Ağırlık değeri IDEE 24- modeller için geçerlidir. Baymak İdee Premix Kw 20. Premix tam yoğuşma teknolojisi ile tam tasarruf. Taksit Seçenekleri.


Dar alanlar için montaj kolaylığı sağlar. Kombi maksimum. BAYMAK İDEE PREMİX KW. Fiyat seçimi sepet adımında yapılacaktır. Montaj Sonrası Ödeme İmkanı. Bu ürünle ilgili şu ana kadar hiç yorum yapılmamış. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Isıtma Tekniği, : Premix Yoğuşmalı. Baca Tipi, : Hermetik.


Esanjör Yapısı, : Çift Eşanjörlü. Garanti, : Yıl. TAKSİT SEÇENEKLERİ. BANKA KART LOGOLAR. Hızlı Görünüm Favoriye Ekle. Diğer kombilere göre çok daha hafiftir. Kapasitesi ( Kw ) : 28. Stok Kodu: BAY I24. Satış Fiyatı: 662. KAPASİTE SEÇİMİ, : 28KW. Ankara genelinde doğalgaz sektöründe Başkent Doğalgaz yetkili firması olarak kombi ve. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta.


Just Me (11) keju (5) kue kering (3) kue kering dan pastry (11).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.