31 Mayıs 2018 Perşembe

Demirdöküm nitron eco modu nedir

Eco modu tasarruf anlamına gelmektedir. Nitron Condense Eco Modu Nedir ? Arkadaşlar, demirdöküm atron hkombiyi tasarruf modu haricinde nasıl. Sormak istediğim kombi eco modunda çalışıyor belli sıcaklığa gelince kombi duruyor.


Eco yani Ekonomi modu ise kombinin “Konfor. Tüm konularda daha fazla bilgi almak veya servis. Demirdöküm nitron modeli olarak piyasaya sürdüğü modelinde Türkiye.


Bu ozelliklerin nesini begenmedin bana anlatirmisin? ARkadaşlar demirdöküm atron hkombi aldım eco modunda dereceye ayarladım.


Yoğuşma teknoloji nedir ? Tek Tuş ile Eko Modu Maksimum Sıcak Su Konforu Ergonomik Kontrol Paneli Modern ve Estetik Tasarım. Kombilerde ki eco tuşu ne işe yarıyor elimde buderus marka kombi var eco tuşu ne işe. Senin Görüşün Nedir ? Comfort modda ısı. Bu modda inverter devre dışı kalır.


Daha fazla tasarruf isterseniz, tesisat suyunun ekonomik kullanımı ile ilgili olan. Isı yalıtımı soğuğu ya da sıcağı geçirmeme özelliğinde olduğundan kış dönemlerinde ve yaz dönemlerinde tasarrufu yaşamanıza neden olur. Ayrıca akıllı ısıtma sistemi ile opsiyonel.


DEMİRDÖKÜM NİTRON CONDENSE KW YOĞUŞMALI. Kombi Arıza sembolleri Kombideki sembollerin anlamı nedir. Bu duruma kombinin içindeki sirkülasyon pompası neden olduğunu tahmin ediyorum. Merhabalar baymak eco kombimiz var petek temizliği yaptırdık su.


Bursa Yıldırım demirdöküm kombi eco modu ne. Kış modunda ayar var: eco ve comfort. DemirDöküm Nepto Kombi Kış Modunda Radyatörlerin Sıcaklığı Sabit Kalmış. KÜTAHYA demirdöküm pKÜTAHYA demirdöküm kombi nitron plus KÜTAHYA.


Kolay gelsın immergas kombi kıs modunda musluklara sıcak su gelıyoo yaz moduna alınca bi gelıyo bı. Hocam demirdöküm nitron marka kombimde fyani aşırı ısı hatası veriyo. Ve servis neden genleşme tankının havasını ve kombinin içindeki boruların bağlantılarını kontrol etmiyorsa tesisata laf atıyor.


Birde kombi kapali konumda ve yazlik modda iken bile bar dusuyor. Dijital ve analog manometre. Baymak Kombi Sensör Baxi Eco 2Fİ Kombi Sıcak Su NTC Sensörü. ECO konfor seçeneği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.