2 Mayıs 2018 Çarşamba

Demirdöküm şofben f1 hatası

DEMİRDÖKÜM SERVİSİ. Resetlemek İcin On OFF Yapmanız Gerekır. DemirDöküm hermetik şofben alalı ay oldu. Firmayı ilk hafta çağırdım, baktık bir şey yok dediler.


Ardından aynı arızayı. Eğer musluklarınızdan su çok az akıyor.

Bir hata anında cihaz otomatik olarak kendini devre dışı bırakarak, meydana gelen arızanın sebebini kod ile LCD ekranda bildirir. F, F F F F F F9). F: iyonisazyon hatası. F: prosestat açık devre hatası.


FArıza Kodu : Atron Kombide Aşırı Isınma Meydana Geldiğini Belirten Arıza Kodudur. Aşırı ısınma hatasıdır cihazı resetleyin. Bu Durumda Limit Termostatında Sorun Var Diyebiliriz.


Kombi, Şofben gibi sıcak su sağlayan su ısıtıcılarının maliyeti nedir?

F0- Isıtma devresi (CH) sistemi düşük basınçta. Genellikle bir çok modelde demirdöküm cihazlarda arıza kodları benzeri olarak geçer. EArıza Kodu: NTC sıcaklık sensör hatası olduğunda kombi bu arıza kodunu ekrana yansıtır. Su aşırı sıcak akıyor f. Fsuyun çok sıcak olup ya elektrik devresi veya su devresinde bir arıza.


Demirdokum Kalisto Kombi Arıza Kodları. F-arızası uyarısı vererek hata kodu ekranda belirebilir. Protherm Şofben fhatası çözümü. Genelde akış şalteri bozulması sonucu kombi.


Eğer Sorun Reset İle Giderilemiyorsa. Ferroli kombi Fhatası ve hata çözümleri hakkında bilgi almak ve arıza çözüm servis fiyatları için firmamızın çağrı merkezini arayabilirsiniz. Esenyurt Ferroli.


Vaillant Grup Markasıdır. Duvar tipi gazlı şofben cihazı Isıl gücü 19. HL arıza kodu : Airfel kombi aşırı ısınma hatası, Airfel kombi ana eşanjörü, Airfel kombi.


Kombi tesisat su basıncı barın altını gösteriyorsa. Kullanıcı Ne Yapabilir? Hatalı İçerik Bildir.

Evdeki cihazımız Fhatası verdi, ekonomik anlamda ise servis. Sofben fhatasi vermis yagmurdan sonra nasil yapacagiz. Gökan Mete months ago. Abi selamlar bende demir döküm kombi var.


Farızası diye çağırdık bi parça taktım ondan bi süre idare eder ama asıl parça 6lira dedi bizde mecbur değiştirdik cihaz demirdöküm şohben nasıl anlıcaz. A0 A0 E2 Ehata uyarılarından birini veriyorsa sıfırlama işlemi yaptığınızda sorun düzelir.


Aksi taktirde her ne kadar şofben sağlam ve suyu engelleyici olursa olsun insan hatası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.