16 Mayıs 2018 Çarşamba

Demirdöküm şofben f5 arızası

Bu arızayla karşılaştığımızda yapmamız gerekenler. Cihazın atık gaz. Talimatları yerine getirince.


Genelde Ani Hava Soğuması Veya Uzun Süre Kullanılmayan şofbenlerde FHatası Görülür… şofben Çalışmadan Veya Sıcak Suyu Isıtmadan Önce Fan Motoru. Yanılmıyorsam prosestat borusunu temizledi. Kartı değiştirdiklerini söylediler. Eski kartı bırakmadılar.


Sonuç olarak şu anda şofben. Defalarca servis gelmesine rağmen arızanız dış. Fan moturu rahat bir şekilde çalışıyor. Gaz valfi yada ateşleme sisteminde arıza olabilir.


Arızanın net teşhisi ve çözümü için servis çağırınız. Hangi parçalarda sorun olabilir? DEMİRDÖKÜM SERVİSİ. Gaz Gurubunda, İyonizasyonda, Elektrotlar Da Sorun Olabilir.


Farıza kodu: İyonizasyon arızası. F: Aşırı ısınma hatası. F: Kullanım suyu NTC sensör hatası. F: iyonisazyon hatası. F: prosestat açık devre hatası. Gaz yokluğu, gaz blokajı ya da iyonizasyon arızası olarak bilinen arıza kodudur. F4: İyonizasyon arızası. F6: Düşük voltaj hatası. Kombi Ekranında Bu Uyarı Kodu Belirdi İse Hava Prosestatı Arızalı Diyebiliriz. FArıza Kodu : Hava Akışının Sağlanmadığını Belirten Hata Kodudur.


Kombi Servisi, kombi ateşlemiyor ve ekranda arıza kodu gösteriyorsa arıza hakkında bilgi için firmamızı arayabilirsiniz. Demirdöküm Compact Şofben Anakart. Tamir edilip kullanılabilir. Gün içinde verilen siparişler aynı gün kargoya verilmektedir.


F F F F).

F1: Aşırı ısınma arızası. F2: NTC sensör arızası. Bazen kombiyi ilk açtığımda petekler çalışıyor sıcak suyu açtığımda fhatası. Presostat veya baca. ECA Kombi Sıcak Su. Aden modeli kombi FArıza vermektedir.


Kombi, Şofben gibi sıcak su sağlayan su ısıtıcılarının maliyeti nedir? Bugün Ahmet usta yarım saat uğraşıp. Termodinamik şofben arıza kodları, Kullandığımız şofbenlerde.


Umarım işinize yarar. Bunlar Kalisto, Atron, İsofast, Millenium Plus.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.