25 Mayıs 2018 Cuma

E02 hatası bulaşık makinesi

Bu ekranda yer alan hata kodları size cihazınızda meydana gelen hatalarla ilgili bilgi sağlayacaktır. Rölede mevcut olan hatanın işaretçisi olan kodun. Su basıncı kontrol edilmeli.


Bu hata koduyla karşılaşmış olanlar bilirler. Adımla ilerleyerek sonuca. Bu durumda lütfen ürününüzün kullanım kılavuzunu kontrol edin.

Bir arıza tespiti için lira istenir mi? Ehata kodu su ısıtıcı rezistansın arızasıdır. Evime gelecekler bir masrafı var ama nedir bu? Kardeşim diyelim ki basit.


Bu sistem hatası, Ehata koduyla dönüşümlü olarak görünebilir. Bu, boşaltma filtresi döküntü tarafından engellendiğinde olur Alt bulaşık sepeti. Bu büyük ihtimalle teknik bir hatanın meydana geldiği veya programın.


Bu ko Ehatasıyla aynı anlama gelir.

Aşağıda, kullanıcının Gorene bulaşık makinesini kullanırken karşılaşabileceği arıza kodlarının tanımlarını listeliyoruz. Tahliye filtresi tıkalı olabilir, bu durumda makineniz suyu boşaltamaz veya tahliye pompasının çalışmasını engelleyebilir. ARÇELİK ÇAMAŞIR MAKİNESİ TEMİZ YIKAMIYOR NEDEN? Sıcak su ısıtma sensörü arızalanmış olabilir.


Kapı kilidi arızası. Bosch çamaşır makinenizin, motorunda bir sorun olduğu durumlarda ehata kodunu vermektedir. Hata Kodu E: Motor Hatası.


Bu için geçerlidir: Portable (taşınabilir) klima. EHATA (ARIZA). Ariston Hotpoint. Bulaşık makinasında e hatası sık. Vestel Çamaşır. Eçamaşır makinası pompa hatasıdır. E:ikonu yanıp sönecektir. Sizin hata daha basit gibi yani elbette de uğraşırsanız.


Reddit gives you the best of the internet in one place. No photo description. Hala satılık mı?

Fiyatta pazarlık payı var mı? EFix: Bosch Ön Yük Yıkayıcısı Tahliye Edilmez. Bosch Çamaşır Makinesi EArıza Kodu – Motor Hatası : Bosch Yıkama Makinesi EHatası, ana yıkama motorunda bir sorun olduğuna işaret eder. EARIZA kodu sogutucu bölüm sensörü kisa devreolmussa buzdolabi ekraninda bu hata kodu görülür.


BOSCH SİEMENS PROFİLO BULAŞIK MAKİNESİ SEPETİ 2. Arçelik Beko Çamaşır Makineleri Arıza Kodları Ve Test Bilgileri Arçelik ve Beko yetkili servis. Yıkama Ve Durulama Işığı Yanıp Sönerse : Su boşaltma hatası. Net teşhis ve sorun çözümü için en yakın yetkili servisten destek alabilirsiniz.


BOSCH siemens profilo arıza kodları hata kodları error codes. Samsung Çamaşır Makinesi Samsung beyaz eşya sektöründe lider durumda olan.


E – E– 5C (Çekilen Su – Drenaj) : Çözüm için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.