22 Mayıs 2018 Salı

R404a gaz özellikleri

Teorik termodinamik özellikleri Rkadar iyi değildir. Ancak ısı transfer özelliği oldukça iyidir. R– R410A dönüşümünde sistemin yeniden dizayn edilmesi. Teknik Özellikler, Fiziksel Özellikler.


Saflık, %9 Kaynama Sıcaklığı(Atmosfer basıncında), -4°C. Zeotropik özelik gösteren R442A gazının. Refrigerant gas R 404A. Buharlaşma gizli ısısı ne kadar yüksek olursa sistemde o oranda gaz.


Kimyasal olarak aktif. Soğutucu akışkanlar için aranılan özellikler şunlardır. DergiPark dergipark.


Anahtar Kelimeler: Kademeli soğutma, alternatif soğutucu akışkan, R- 404a, R- 508b, sıcaklık, basınç. Mobil iklimlendirme. Küresel Isınma Potansiyeli (GWP ): 430. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Geliştiri- len bu modelleme ile soğutucu akışkanların termodinamik özellikleri çok küçük hata oranları ile. Dönüşüm İşleminin Genel Özellikleri. Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler.


R- 404A Dökme Gaz fiyatı ve teknik özellikleri. HG -1J özellikleri ve uygulaması. En uygun fiyata. Bu makalemizde, ticari sistemlerde s? Neyse gaz koyduk ama bir yerden kaçak var galiba tekrar gazı boşaldı yeniden.


R407A, R410A, R22. Kritik noktada maddenin sıvı özellikleri ile gaz özellikleri biribirinin aynıdır. Kısa Süreliğine Bakıma Geçtik. Daha fazla, daha içerikli ürünlerimizle hemen geleceğiz …. Soğutma Marketim den alışverişe devam.


Gaz tüpüne veya sisteme direkt takılabilir. ASHRAE No: 404A. Güvenlik Grubu:A1. Yerine Geçtiği. Bu ürün stoklarımızda mevcuttur. LÜTFEN ÖNCELİKLE. R 1A ürünümüz oto piyasasında D- gaz R 1A olarak marka olmuştur. Gaz Modelleri: R 1A: Ev tipi kompresör guruplarında ve oto klima. Sepetteki Son Fiyat. KDV Dahil : ₺6910. RGaz Fiyatı Fiyatları - RGaz Fiyatı Özellikleri ve Modelleri Cimride! F- gaz yönetmeliği özetle cihazlarımızda kullanılmaya başlanacak olan yeni.


Akimyasına, termofiziksel özeliklerine göre tasarlanır özelliği ise basit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.