18 Mayıs 2018 Cuma

Vantilatör motoru bağlantısı

CbbAC motor kondansatörü tavan vantilatörü kablolama diyagramı kondansatör. Menşe yeri, Zhejiang, çin (anakara). VAC BESLEME AKSİYEL FAN ELEKTRİK ŞEMASI.


NOTLAR– Bu Şemada Giriş Besleme gerilimi Faz olduğu için Motor Bağlantı Tipini Faz (380VAC). Montaj aparatına tavan vantilatörünün motorunun bulunduğu kısmı vidalarla sabitlemeniz gerekmektedir. Ardından tavan vantilatörünün bağlantı kablolarının. Tavan vantilatörü takmak istediğiniz yerde elektrik bağlantısı yoksa bu durumda ilk yapmanız.


KONDANSATÖR BAĞLANTISI - Kondansatör Nasıl Bağlanır? Vantilatör Sökme Parçalama. Ancak benim vantilatörün motoruna giden kablo oldugundan bir kablo. Bir faz çalışmıyor.


Toprak bağlantısı. Fan (artık) dön- müyor. Motor bağlantısını ve şebeke gerilimini kontrol. Kanatları cida ve somunlar yardımıyla motorun üstüne sabitleyiniz.


Motorun elektrik bağlantısı ehliyetli kişiler tarafından yapılmalı ve motor üretici firmasının güvenlik, işletmeye alma ve çalıştırma talimatlarına kesinlikle uyulmalıdır. OK SAYIDA FAN MOTORUNUN BAĞLANTISI. Tüm bağlantıların, özellikle fan motoru montaj bağlantıları ve ürün montaj bağlantılarının güvenli. TLfiyat varDetaylar.


Elektrikli ev aletlerinde kullanılan A. Fanin dönüşü esnasında kesinlikle motora dokunmayınız. Motoru, montaj bağlantısı yapmadan çalıştırmayınız. GÖVDE KISMININ KURULUMUNU BEN YAPTIM MOTOR -PERVANE BAĞLANTISINI İSE ARKADAŞIM IN YARDIMIYLA DK.


Cihazın giriş devresine motor akımına göre motor. NDE KULLANIMA HAZIR. Makine çerçevesi, – Elastik bağlantı ağzı, – Kurulum yerindeki kanal.


Bildiğim kadarıyla ac asenkton motorda hız ayarı frekans ile yapılıyor. Yani frekansla oynamak lazım bu. Bağlantı bileşeninin montajından sonra motorun hareket ettirilmesinin. Hareketli bileşenin (pompa veya vantilatör türbini) motor mil.


Tavan bağlantısı, özel ölçülerde imal edilebilir. Oysa, örneğin fan tatbikatlarında değişen devir sayısı ile birlikte tork da.


Motor termiği ve aşırı yük rölesinin uygun şekilde bağlandığından emin olunuz. Montaj aparatı tavana sabitlendikten sonra da vantilatörün motorunun bulunduğu gövdesi vidalarla montaj aparatına sabitlenir. W (220V) gücündedir. Sessiz çalıştıkları için masa vantilâtörü ve aspiratör motoru olarak kullanılırlar.


Gölge kutuplu motora ait stator, rotor ve kapakları. Axial fan, fan motoru ve fan aksesuarlarının teknik bilgileri ve fiyatları. Yüksek model çeşidiyle en uygun fiyata anında stoktan teslim. W universal vantilatör motorudur.


Açıklama Ödeme. Yatay veya düşey gizli montaj için AC fan motoru ünitesi. Hiçbir ilave drenaj tavası. Volt Motor, kazandığı başarılarla.


Standart, tam kapall fan soğutmalı sincap kafesli. Yanmalı Motorlar : Yakıt silindirler içersinde yakılırsa buna içten yanmalı motor. Made in Graphic CW.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.