14 Haziran 2018 Perşembe

Audi a3 havalandirma ızgarası sökme

Merhabalar forumdaşlar, Aracımda resimde ki havalandırma ızgarası mevcut. Bunun nasıl söküldüğü ile ilgili herhangi bir fikri olan ya da bilen. Sökme Parçanın Adresi.


HAVA YÖNLENDİRME IZGARASI ÖN SAĞ. Uyumlu Modeller. Parça Durumu : Yeniden Kullanılan. HAVALANDIRMA IZGARASI SOL DIŞ. Ford fiesta kalorifer üfleme ızgarası değişimi. Audi Aüfleme ızgarası hatasız orjinal çıkma. Whatsapp Sipariş. Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın! O süngerler hava yönlendirme kanallarının üzerindeki süngerler. Havalandirma Izgarasi Nasil Sokulur Fiesta Oto Club Turkiye. Bagaj ayırma ızgaraları.


El aracı için volkswagen jetta MKMKpassat BBsökme uygun aracı 4pcs. Hampul tampon alt ızgara için kapak VW Golf Jetta MK5. Mercedes-benz IÇIN W2Hava firar sineklik ızgara paneli.


Açıklama : Malzeme : Sert Plastik ve Metal Için kullanılan : Araba Ses ve Video Sistemi Malzeme : Sert Plastik, Metal Renk : Turuncu, Gümüş Ton Boyut. Singleframe ızgara, RS tamponlar ve geniş yan hava girişleri. Minik Kızmım Haifi bir kusma hadisesi yaşayıp, Izgara içinide eksik bırakmayınca arka ızgarayı sökmek için araştırma yapıp işe başladım.


AUDI AAYNA VE TÜM ORJİNAL ÇIKMA PARÇALARTürkiye nin oto çıkma parça merkezi. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır. Stok Durumu: Stokta var.


Araç camı silecek ྲkolu kolu kaldırma araçları otomobiller silecek ❍ sökme sökme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.