22 Haziran 2018 Cuma

Aura klima au 410a

Bu ürün kapanmıştır. Benzer ürünleri görebilirsiniz. Tüm Ürün Özellikleri. Baymak Elegant. AURA KLİMA AU 410A. Nem Alma, Kapasite: 18. BTU, Tipi: Duvar Tipi (Split), Beyaz, R410A. Cihazin uzerinde 8gr 410a gaz yazarken internet bulgularinda 9gram yetkili servis. BTU Isıtma Kapasitesi :23. Cihazımız 410A gazlı yani yeni nesil bir cihazdır. Tıkla, en ucuz aura klima kumandası seçenekleri uygun fiyatlarla ayağına gelsin.


Aşağıdaki bölgelerde her marka klimanın tamir, bakım ve montaj servisi hizmetini vermekteyiz. Adana ikinci el klima. Simens montaj dahil.


Arkadaşlar herkesin başına gelmiştir klimalarınızın içeriye su akıtma vakası. R410A · Mitsubishi Heavy SRK25ZSP-W(S) Silver Serisi A Enerji Sınıfı 9. Online Yedek Parça klima yedek parça klima motoru ile kaliteli markaları dürüst ve güvenilir hizmet. TOSHİBA - KLİMA MOTORU BİN BTÜ 410A GAZ. Klima su drenaj kontrol yapmak lazım.


Epey - R410A Gazı Kullanan Klimalar. Windsor Inv resim. HIGHLIFE KASET TİPİ KLİMA YETKİLİ SERVİSİ ÖMERLİ ISIO24K KASET TİPİ KLİMA İÇ.


Bosch Termoteknik A. En az elektrik harcayan klimalar genel olarak R410A gaz ile çalışırlar. Demirdöküm A5-240Btu A ++ İnverter Duvar Tipi Klima. Eco-friendly R410A Gas.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.