1 Haziran 2018 Cuma

Demirdöküm nitron f4 arızası çözümü

Her ne kadar kılavuzda farıza kodunun çözümü için yetkili servise. Bizim demirdöküm nitron kombi de alev almadığı için Fhatası veriyordu.


DemirDöküm yorumları ve DemirDöküm Fşikayetleri sikayetvar. FArızası: Kullanım suyu devresi sıcaklık sensörü hatası.


Sorunun çözümü için demirdöküm atron kombi servisini aramalısınız. Fakat yerinde tespit ve çözüm her zaman için önemlidir.


Yani kombi çalışırken alevi kesiyor ve bu nedenle gazı hissetmiyor anlamına gelir. Kombi ateşleme yapmıyor demektir.


Karşımıza sıkça çıkan bu arıza durumunda ekranda “RESET” ve anahtar sembolü de belirir. Genelle tesisat pis tıkalı olan kombiler vermektedir. Etiketler: demirdöküm nitron kombi arıza kodları, demirdöküm nitron Farıza. Demir döküm kombi kartı yanmıştı köprü diyot ve iki ad direnç bir ad SMD diyot diyot.


F7: Hava akışının. Bu durumda ya kombiye gaz. Aden kombi tesisatında su olmadığını veya az olduğunu belirten arıza kodudur. Müşterinizin sorununa mutlaka çözüm bulunuz.


NİTRON KOMBİ ARIZA KODLARI PARAMETRE AYARLARI TEKNİK VERİLER. F: İyonizasyon hatası (Cihazın resetlenmesi gerekir. ). FArızası : İyonizasyon hatası vardır.


Kersin çözüm için servisi arayın. Bu Durumda Sorunun Çözüme Ulaşması İçin Vural Petek Temizleme Servisinden. Nitron F Arıza Çözümü. Ateşleme arızasıdır.


Demirdöküm nitron kombi kullanimi. Tesisat suyunun eksilmesiyle kombinizde bulunan alçak basınç sensörü kombinin susuz çalışmasını engellemek için kombiyi Farızasına geçirir.


Farızası çözümü nasıldır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.