4 Haziran 2018 Pazartesi

Demirdöküm nitron parametre ayarları

Demirdöküm nitron parametre ayarları

ADEN SOLARİS SARGON KALİSTO NİTRON NANOMİKS PARAMETRE. Kademe w yazıyor motorun uzerinde tabi birde bu motoru kombi devreye gırrdıgınde açan bir ayar parametresı varmış onuda bir başka gün hallederim. Eco modu tasarruf anlamına gelmektedir. Oda termostatı mı termostatik.


Kullanım suyu sıcaklık ayar düğmesi. Tesisat suyu sıcaklık ayar. LCD ekran üzerinden. Cihaz ile birlikte DEMİRDÖKÜM oda termostatı, interaktif telekontrol, dijital program saati.


Ama kombi Plus değilse bilemiyorum. Parametre ayarı yapılarak ilgili gaz tipi no. Cosa akıllı oda termostatının telefon ayarlarını. AYARLANABİLİR PARAMETRELER.


KOMBİ DURUM PARAMETRELERİ. Petek sıcaklığı ayar. Bağlantı resimleri tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Basarili ama demirdokum icin parametre ayari gerek.


Test, revizyon, kontrol ve parametre ayarları kontrol edilmiş tak kullan şekilde sorunsuz ve ömürlük kombi. Isıtma konumu tuşu (sıcaklık ayarı ). Servis geldi parametre ayarları yapıyoruz dedi. Dolayısıyla hava koşullarına göre sürekli ayar yapmak gerekmez.


Blokaj 60:Asgari veya azami gücün hatalı parametre ayarı Blokaj 67:Gidiş ve. Demirdöküm Arızası. Arçelik oda termostatı kullanımı. Kombiler Gaz ve.


Kemal Yavaş: demirdöküm için parametre ayarı istedi. Not: Servis parametreleri ayarları konusunda olumsuzluk oluşmaması için kendiniz ayar yapmayınız! ECO Butonu parametre menüsü aktif. DD Atron kombimdeki brülör ayarını kısmak istiyorum.


PROTEUS PLUS BLUE. Bu durumla karşılaştığınızda resetleme işlemi yapmanız gerekir. Resetlemeden sonra düzelmediği. YOZGAT demirdöküm nitron kombi servis parametreleri YOZGAT.


Sıcak su düğmesini sonuna kadar açıyoruz ve tekrar kısarak istediğimiz sıcaklık ayarına getiriyoruz. Cihazın parametre ayarları yapılmamış olabilir.


Hatay Reyhanlı demirdöküm nitron kombi servis parametreleri Hatay Reyhanlı demirdöküm nepto kombi su ısıtmıyor Hatay Reyhanlı. Ana kart üzerinden parametre ayarları yapılarak düzelebilir. Hocam demirdöküm nitron marka kombimde fyani aşırı ısı hatası veriyo.


Eğer cihaz hala aynı hatayı veriyor ise kombinin parametre ayarlarının yapılması gerektir. Bu ayar içinde Protherm Servisi telefonunu arayarak çağırmanız.


Tum gun belli ayarda yakmakmi, evde yokken kapatmakmi ? ARkadaşlar demirdöküm atron hkombi aldım eco modunda dereceye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.