8 Haziran 2018 Cuma

İyonizer hava sogutucu nedir

Bakteriler ve virüsler evin hava ve yüzeyleri bulunduğundan nezle ve gribe neden olabilir. Onlar yani virüs ve bakteriler, evcil hayvanlar. UFO Air Technology, havadaki artı yüklü alerjen bakteri ve kirleri çekerek topluyor ve büyüyerek havada asılı kalamayacak kadar ağırlaşan bu. Bu sayede patojenler korunmakta ve çok.


Evaporatif soğutma mantığı da havayı olabildiğince yüksek su miktarıyla temas ettirerek havanın soğutulmasını sağlamaktır. Suyun buharlaşması.

Arkadaşlar bu portatih hava soğutucuları ben de araştırıyorum. Bu arada ERZİNCAN da ikamet ediyorum nem oranı olmadığından bu ürünler tercih sebebim. Bu gazın havayı soğutma gücü, diğer soğutuculara kıyasla çok daha yüksek olduğu halde, harcadığı enerji miktarı çok daha düşük seyrediyor.


Mini Ionizer Filtre, hava içerisindeki nemi iyonlara (parçacıklara) ayırır, ayrışma sonrası açığa çıkan OH (hidroksil) iyonu ile ortamdaki mikro. Bu sağlanan havada direkt veya kanallar ile ortama basılır. Proses boyunca havanın yaş termometre sıcaklığı ve entalpisi sabit kalırken, hava ve. Filtre yapıları sayesinde ise vantilatörlere kıyasla havayı iyonize eder ve temizler.


Hava Sogutucu modelleri ve en ucuz fiyatı. Beko yetkili satıcı,Kapıda ödeme,Tüm ürünlerde ücretsiz kargo StoktaSon.

Bu kararlardan sonra enerji verimliliği, çalışma sıcaklık aralığı, nem alma. Tek merkezi olarak tavana monte edilen klima, tüm odaya dengeli soğutma.


Ancak bazı klimalar dahili iyonizer sayesinde havanın kalitesini artırmaya yardımcı olur. Portatif Hava Serinletici. Negatif İyon ve Negatif İyonun Yararları. Sağlıklı negatif iyonizer.


Nemlendirme ve nem alma özelliği vardır. Güç Watt litre su tankı kapasitesi kademeli hız 5. Uzaktan kumanda ve Led gösterge. Ekstra kalın bal peteği soğutma filtresi. Doğal negatif iyon teknolojisi.


Dijitsu HAVA SOĞUTUCU. DİKKAT: Camları ve kapıları kapatın aksi takdirde soğutma veya ısıtma performansı düşe- cektir. Klimayı hiç hava. En uygun fiyatlarla ısıtma soğutma.


Yatay ve Dikey Hava Yönlendirme Menfezleri. Dokunmatik LCD panel. Soğutma ve nem alma işlemlerinde, iç.

Bağ peteği filtre. Ortamdaki nemi yok ederek size ideal sıcaklıkta bir hava sağlayarak rahat yaz. SAHİBİNDEN KULLANIMI KOLAY PORTATİF HAVA SOGUTUCU, PAZARLIK. Maliyeti Nedir ? KZP 5 portatif nem cihazı, Renk Lacivert.


Aura inverter klimalar mekanlara pozitif bir ortam sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.