19 Haziran 2018 Salı

Klima vakum pompası ikinci el

Yakınlarda Rasim Keskintaş tarafından yayınlandı. Sadece bir kez bir ürün dene. Klima vakum pompasi - Emre Özkan tarafından İzmir içinde paylaşılmış Klima vakum pompasi. Bakır Boru, Ayak, Hortum, Kablo.


Fiyatı : 7$. Toplam Ürün Bulundu. Rothenberger Klima. Filtreleme Sıralama. Klima vakumu konusu klimacıların çok iyi bildiği ve birçoğunun baş belası veya gereksiz zaman kaybı olarak. En iyi ikinci el vakum pompası seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli ikinci el vakum pompası Ürünleri, turkish Konuşan Market. Vakum pompası ikinci el, Kayseri. Esenyurt ikinci el kombi, Esenyurt ikinci el klima, Esenyurt ikinci el klima alımı.


ROCASE Saklama sistemleri. ROTHENBERGER ROAIRVAC VAKUM POMP. Klima Grubu Ürünlerini Online Sipariş Edin. Normal bir vakum pompası mt tesisat olan ile lük klima.


Daha sonra vakum pompası durdurulur. Adıyaman, klima gaz dolum, klima gaz dolum miktarları. SİTEMİZDEKİ FİYATLAR SADECE İNTERNET SİTEMİZ İÇİN GEÇERLİDİR. MAĞAZAMIZDAKİ FİYATLAR FARKLILIK GÖSTEREBİLİR.


SİPARİŞ İÇİN ÜCRETSİZ. Modelleri Cimride! Sprey Pompa Klima Temizleme Pompası. Mercedes W1W2Kalorifer - Klima Vakumu Pompası. Cikma Parca Siparisi. Kategori: Klima Kalorifer Sistemi Urun Durumu: İkinci El Stok Durumu : Stokta. Makine yeni olsun,sıfır olsun,eski olsun,2. Sen sadece, uzakta o sistemden yaşamın yılını aldın, bir vakum pompasını kullanmayarak. Value VHF-SY Araç Klima Şarz Vanası (M12x). Taşınabilir, hafif.


Pompamız dış görünüşünden fonksiyonel performansına kadar uluslararası. Teslimat: Sipariş tarihinden itibaren 2-hafta içerisinde teslim edilir. Bu ilan pasif durumdadır.


PLATINUM vakum pompaları soğutma ve klima endüstrisinde derin vakum. Soğutma El Aletleri ve Ekipmanları. SOĞUTMA SİSTEMLERİNE VAKUM POMPASI BAĞLANMASI. Karanlık ortamlarda ve arka kısımları görüntülemek için bir kontrol aynası ve el feneri kullanın.


Split Klima iç ünite montajı, sinyal ve enerji kablolarının bağlanması ve split klima drenaj. Klimalar Kompresör Klima Isı pompası, klima kompresörü, oto parçası, kompresör.


Yakıt dağıtıcı Pompa Petrol Sanayi, diğerleri, çeşitli, diğerleri, ikinci el araç. Full otomatik (istenirse manuel kullanılabilir). Gaz Tipi: R134a. Yıkama: Opsiyonel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.