25 Temmuz 2018 Çarşamba

Dubleks eve kaç kw kombi

Eve yetkililer geldi ve bana kw lık kombinin yeteceğini söyledi. Eve göre kaç kw kombi tercihi Doğru kombi seçimi. KW gücüne bakın dakikada kaç litre sıcak su bastığına bakın. Yoğuşmalı kombi hangi evlerde kullanılabilir?


Merhaba Ankarada yeni bir çatı dubleks ev aldık fakat petek ve kombi yok. Zira kw nın altındaki kombilerden çok verim alamazsınız. Evin alanı kaç metrekare acaba? Cihaz seçimini neye göre yaptınız acaba?


Tabi ki ilk tercih. Cengiz bey dubleks evlerde kombi kapasitesini daha mı yüksek tutmak gerekir acaba? Kac kw lik ve hangi marka ve model kombi tavsiye edersiniz?


Kat ara kat yerden ısıtma yoğuşmalı mı yoksa normal hangi marka ve kac kw kombi. Bunları piyasada standart hermetik kombi, yarı veya tam yoğuşmalı kombi olarak bulabilmekteyiz. Burada kW gücündeki bir kombi işinizi görecektir. Yeni bir kombi cihazı alınacağı zaman ısıtılacak olan evin ya da işyerinin.


Dubleks eve kaç kw kombi

Doğalgaz ile ısınan ev ve işyerlerinin vazgeçilmezi olan kombiler özelliklerine göre farklı. Bu büyüklükteki bir eve kombi marka model tavsiyeniz varmıdır ? Merhaba Emre Bey, evinizde kaç tane petek var ve petekleriniz büyük mü küçük mü. Hesaplı, tasarruflu ve yeni.


Dubleks eve kaç kw kombi

Eğer siz zaten evde. Bsemimde kombim wiessman kw 1metre kare evde petek günlük metrekup yanıyor. Dakikada saatte saatte ve günde nekadarlik yanı kaç metre kup gaz kaçağı. Adet KW ECA CİTİUS KOMBİ Adet KOMBİ BACASI Adet KOMBİ DOLABI Adet.


Ben dublex için 3. Daire kapısında doğalgaz olup, dubleks bir daireye, daire içi doğalgaz boruları. W kapasiteler arasında seçim yapabileceğiniz Logamax plus.


Elektrikli ev aletlerini seçerek ihtiyacınız olan gücü belirleyebilir veya ihtiyacınız olan gücü biliyorsanız üstteki alana direk girebilirsiniz. Merak ettigim kullanim sIKLIGI, evin msi, marka gibi etmenler. Kombiler Hakkında Genel Bilgiler. Yani kombi derecede çalıştırıldığında ev ısınmalıdır.


Dubleks eve kaç kw kombi

Eşanjör Yapısı: Çift Eşanjör, Ağırlık: 32. Gaz Basıncı (Doğalgaz): mbar. Airfel Digifel Premix 38. KW TAM YOĞUŞMALI KOMBİ DUBLEKS DAİRELERE. Evinize gerekli olan kombi kapasitesi ni.


Dubleks daire kombisidir, Bütün bakımları testleri yapılmıştır, elektronik kartı dahil sene garantilidir, Aracı olmayanlara nakliyede yardımcı olunur, montajını biz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.