9 Temmuz 2018 Pazartesi

Hıpro su aritma cİhazi

TOPRAK ELEKTRODU ( ÇUBUK ), ELEKTROLİTİK BAKIR, adet, 4. Aksi durumda bimetal. Bakır topraklama kazığı uygulamalarında galvaniz iletken ile bakır elektrotun birbirine direk bağlanmaması gerekmektedir. U Boltlu Çubuk Bağlantı Elemanı (İletken Girişli). Yüksek akım şiddetlerinde elektrolitik parçalanma sonucu demir, çinko.


Tesisat, telefon prizinden paralel prizin konulacağı yere kadar PVC boru veya özel kanal içinden en. Tstandartlarına uygun toprak elelktrodu( Çubuk ) elektrolitik bakır. Megapiksel network güvenlik.


Numaratörlü çağırma sortisi. Kullanılma amaçlarına göre konut, ofis, iş yeri ve ev elektrik tesisatı yapılırken binalardaki sigorta. Işıklı veya numaratörlü paralel. Paralel telefon sorti.


Etanş priz sortisi. Duvar telefon cihazı. Harici telefon prizi. Dahili telefon prizi sortisi. Sorti hattının m. ANA HAT TESİSATI. PVC izoleli ve PVC kılıflı telefon kabloları ile peşel, bergman veya PVC boru. Galvaniz Çubuk Üzerine Bakır Kaplama. Telefon prizleri RJ-veya. Kimyasal topraklama bileşik elektrolitik topraklama elektrodu bakır zemin çubuk. Mikron Kaplama Bakır Çubuk. Adet (Minimum Sipariş Miktarı). Topraklama ve Koruma Sistemleri.


Buat özel telefon prizi fişi ve kasası her nevi ufak malzeme ve işçilik. PARALEL SORTİ AD 3₺ 30₺. TOPRAKLI PRİZ SORTİSİ AD 6 ₺ 39₺.


TELEFON SORTİSİ AD 6₺ 18₺ 1. Franklin çubuğu ve Faraday kafesi uygulaması için, koruma düzeylerinde bu tesisatlara karşı gelen. Ayrıca belirtilmemiştir. Bina haricinde ana.


BOŞ BORU, 2Metre, teknik şartname 2. Yukarıda belirtilen Doğrudan. Dekoratif Çift Kollu Aydıntalma Direği, adet, 33. Ton Ø 8- Ø mm nervürlü beton çelik çubuğu, çubukların kesilmesi. Kablo Kanal Prizleri, Ad.


ZP-TOP-0 Eşpotansiyel Bakır Bara, A257. Yalnız priz sortisinde anahtar bulunmaz. Borusuz olarak serbest.


Zayıf akım tesisatı, yangın alarm, telefon, seslendirme ve anons, VHF-UHF ve uydu anten ortak. Modüller teknolojik gelişmelere paralel olarak, amaçlanan yeterliği kazandırmak. Geçiş yerlerinde, kablolar düzgün bir şekilde ve birbirine paralel olarak çekilecek.


Konutlarda en az iki, işyerlerinde en az üç adet telefon sortisi olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.