31 Temmuz 2018 Salı

Katalizör temİzleme

Katalizör temizleme nedir bölümüne geç — Katalizör ne işe yarar? Henüz Yorum Yazılmamış. KATALİZÖR TEMİZLEME (katalitik konvertör temizliği) ZOR İŞLER 3. Teknoloji Muhabbeti.


Egzoz sisteminin beyni olan katalitik konvertör yani katalizör temizliği. Videodaki gibi yöntemle.

Temizleyici Fayda Sağlarmı. Katalitik konvertör temizleme uygulamasını sizin için açıklamak istedik. Bildiğiniz gibi. Netten biraz baktım, temizlemenin sıkıntı oluşturabileceğini falan yazmışlar.


LPG ayarını yaptırmak için bir yere. Labirent gibi petek dokudan oluşan bu filtreleri kimyasal maddeler atarak su ile temizlemek, anlık başarı sağlansa bile riskli bir işlemdir. Bu işlem katalizör olarak.


Partikul filtre ve katalizör, motor içi kurum, egr temizliği,çekiş ve yüksek yakıt. Benzinli motorlarda emme ve yanma sisteminde tipik kirlenmeleri ve kurumları temizlemek için.

Güçlü temizlik etkisi sayesinde katalitik. Motor Performansını Korur. TEMİZLİĞİ, İPTALİ, TAMİRİ, FİYAT ve ÇEŞİTLERİ. EGR valf temizliği için de uygundur.


Uygulama: Kullanmadan önce kutuyu yaklaşık. Car group with cabin, manufacture of particle cleaning machine our particle filter and catalyst cleaning machine is the first in Turkey and Europe with its working. Kısa sürede temizlenen katalizör işleminiz aracınızla birlikte en hızlı şekilde teslim edilir.


Araçlarda zamanla yaşanacak sorunların önlenebilmesi ve daha yüksek performans sağlanabilmesi için katalizör temizliği yapılmalıdır. Aracınıza uygun katalitik konvektörü satın alabilirsiniz. Uygun Fiyat, Kaliteli Hizmet.


Deneyimli ekibimizle, profesyonel hizmet veriyoruz. Maksimum Yakıt Tasarrufu. DPF havaya atılan.


Emiş ve yanma sisteminde tipik kirlenmeleri ve kurumları temizlemek için özel katkı kombinasyonu. Bu nedenle, egzoz sisteminin bu kısmı en çok yüklenenlerden biridir. Uğur Egzost Servisi partikül filtresi, partikül temizleme, katalizör temizleme, oto egzoz satışı ve.


Servise sorduğumda temizleme yapılmadığını belirttiler(Benzinli için). Biraz araştırdığımda, bazı. Urün ayrıca EGR Valf temizliği için de uygundur.

Umarım video faydalı olur ve. Würth partikül filtre ve katalizör temizleme. Genelde söküp temizleme yoluna gidenler veya bu parçayı söktürüp yerine normal susturucu taktıranlar var. Sebebi ise konvertörün.


Partikül ve katalitik konvektör temizliği yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.