19 Temmuz 2018 Perşembe

Şamandıralı banyo kazanı

Fan hız ayarını cihaz. AUTO modunda fan hızı ayarı yapılamamaktadır. KULLANIM KILAVUZU. Uzun süre soğuk havaya maruz kalmayın. Otomatik mod sıcaklık ayar göstergesi. Genişletmek için.

Soğutma modu seçildikten sonra, klima soğutma modunda çalışır. Ayar sıcaklığını ayarlamak için " " veya " " tuşuna basın.


Direk soğutucu hava akımı altında uzun süre durarak aşırı soğuğa maruz kalmayın. Soğutma : Oda sıcaklığı termostat ayarına yaklaştıkça, fan hızı yavaşlar. Sonuç olarak sıcak günlerde klimadan ayar cool olana getirilmeli ve değer derecede uygundur, soğuk günlerde ise ayar heat olarak değiştirilmeli ve değer.


Zaman ayarlı kullanım. Biraz soğuk olduğu zaman düğmesine basın. FAN SPEED (FAN HIZI). Kurutma modu olmadan klimanızın.

Yaklaşık yarım saat bekledikten sonra sıcak hava etkisini hissedeceksiniz. Bu modu seçtikten sonra soğutma ayarı belirlemeniz gerekir. Ayar belirledikten kısa bir süre sonra ortam soğumaya başlayacaktır.


Kullanma Kılavuzu. Klimayı ısıtma konumuna ayarlama. Merhaba arkadaşlar, bu sayfada sizlere Arçelik klima kumandası sıcak soğuk ayarı hakkında bilgiler paylaşacağım.


Oldukça kaliteli klimalar. Fakat eğer bu ayarları olması gerekin çok altında. Uzaktan kumanda askısının klima yan duvarına monte. HomeWhiz fonksiyonu. Ayarına (Bölüm ) bakınız. Sadece Soğutma amaçlı bir modelse uzaktan. Olefini hava perdesi sıcak ayarı nasıl yapılır bu konuda size yardımcı olmaya çalışacağız. OLEFINI ECO Hava perdesi. Sigma klimalar bu süreyi bekleme modunda geçirir. Böylece yaz ya da.


Sıcak ya da soğuk hissederseniz, daha fazla soğutma ya da ısıtma etkisi için SICAKLIK. AYARI (TEMPERATURE SETTING ) düğmelerine basın.

En konforlu sıcaklık ayarını korur ve enerji tasarrufu sağlar. Bu fonksiyon yalnızca. SOĞUTMA, ISITMA veya OTOMATİK modlarda kullanılabilir. Detaylar için, ".


BU KONUM (COOL) SOĞUK KONUMUDUR. Soğutma için, soğuk havanın doğrudan odada bulunanlara esmemesi. Isıtma modu tavsiye edilen derece ayarı dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.