15 Ağustos 2018 Çarşamba

Fuji plus klima kumandası kullanım kılavuzu

Isıtma modu tavsiye edilen derece ayarı dır. Tüm klima markalarına ait kumanda kullanım kılavuzu kitapçığı pdf dosyası olarak. Etiketler: Fujitherma klima kumanda, Fujitherma klima kumandası kullanımı, Fujitherma klima kumanda kullanma kılavuzu, Fujitherma kumanda.


Tuş fonksiyonları. LCD ekran tanıtımı. Otomatik çalışma modu. Yeni nesil teknoloji, enerji tasarruflu, dayanıklı, çevre dostu klima. Split Duvar Tipi Klima. Düğmeye her bastığınızda. MODE düğmesidir. Kumanda sinyal alıcısıdır. Bilgi: Sayfamızda bulunan bilgiler Fujitherma markalı birçok klimaya kullanım açısından uyum sağlamakta olan FYAP1FX model kumanda hakkında. Alarko Carrier Klima. KULLANIM KILAVUZU. Gereken Noktalar.


GUARDE ESTE MANUAL PARA PODERLO CONSULTAR EN EL FUTURO. Kablosuz uzaktan kumanda, klima çalışmasının rahat kon. Klimanın gösterge ekranındaki simgelere giriş.


Bu uygulama resmi Fujitsu uygulaması değil. Fujitsu kullanıcılarına genel olarak daha iyi bir deneyim yaşatmak. Klima kumanda kodları marka marka haber detayımızda sunulmuştur.


Yaz günlerinde klimanızı soğuğa almak için yapılması gerekenler. Klima kullanımında ürünün kullanım kılavuzları ve satıcı firmanın tavsiyeleri dikkate. Tıkla, en ucuz klima kumandası seçenekleri ayağına gelsin.


Ayarlı saatten — Biriminin ekranında bir ok ile gösterilir. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları.


Fuji Electric Rsa 12lkc Duvar Tipi Klima Sleep Modu Ile Siz Uyurken Ortam Isisini Dengeleyerek Rahat. Bu firmadan aldığım klima ayıplı çıkmıştır ürünlerinin arkasında durmuyorlar değişim sözü verildi ama ne arayan var ne soran şikayet var yazdım gün sonra. Kullanım klavuzu sayesinde.


X Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz. Fazlası için veri politikamıza göz atın. Bip sesi duyulduğunda klimada yer alan Enter (OK) tuşuna basılarak. Sıfırlama tuşu: Klima ayarlarını fabrika ayarlarına getirir.


FUJİ ELECTRIC BAKIR BORU VE KABLO KESİTLERİ. Bir hata oluştuğunda ilk belirti “büyük bölüm işaretleri ” kısmında görülür. Açıklama Çoğu TV, Klima, uydu alıcı ve hayranları için cep telefonu APP. Arka Lens gövde Cap siyah fotoğraf makinesi kapak Anti-toz koruma plastik Fuji Fujifilm FX X montaj için.


Uzaktan kumanda kullanım ve ekran bölümü. Bu kullanım kılavuzunu okuduktan sonra lütfen ileride de başvurmak üzere saklayın. Pilleri yenileriyle değiştirin ve işlemi tekrar deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.