31 Ağustos 2018 Cuma

Protherm iyonizasyon elektrodu

Benim kombim protherm çalışmıyor iyonizasyon hatası diyor ne yapmalıyım. Servis talep edebilirsiniz. Ateşleme sorunlarında genelde karşımıza çıkan parçalardır.


Brülörde yer alırlar ve ateşleme çubukları olarak da bilinirler. Fatih BANK kombi servisi olarak sizlere bilgi dağıtmaya devam ediyoruz eğer kullanmakta olduğunuz. Elektrodu Görevi: Brülör üzerinde çakmak elektrotları yer alır.


Protherm iyonizasyon elektrodu

Aşağıdaki işlemleri kombiniz ne arızası verirse versin mutlaka kontrol edin. Bu durumda sorunun yerinde. Yapmanız gereken ilk şey iyonizasyonu temizlemek olacaktır bu parça alevin oluştuğu yerdedir.


Arıza Kodu, Ürün kodu geçersiz (DSN), Ekran ve elektronik kart. Kombinin hayati parçalarında (ana kart, iyonizasyon elektrodu gibi) arıza olabilir. Tabi elektrotları da unutmamak lazim. Protherm Lynx kombi hata kodları.


Arızanın sebebi iyonizasyon elektrodu olmayabilir ve başka parçalardan kaynaklanan bir sorun olabilir. Bu parçanın arızalı olup olmaması uzman ekip tarafından. Düzelmez ise iyonizasyon, elektrot yahut alev hissedici problemli olabilir.


Aşağıda en sağdaki led yanıp sönüyordu (gaz beslemesi ve iyonizasyon elektrodu ) Sonra kombiyi açıp kapattım, sıcak suyu açtım, kombi. Demirdöküm Neva iyonizasyon elektrodu ( KK0) Demirdöküm Atron.


Protherm iyonizasyon elektrodu

Nitron Plus iyonizasyon elektrodu. Gazla İlgili Sorun Meydana Gelmiş Veya Gaz Grubu, İyonizasyon Yahut Kart Arızalı. BAYMAK BAXI ATEŞLEME İYONİZASYON ELEKTRODU. Kombi servisinden destek alınarak.


Böyle bir arıza. FERROLİ ATEŞLEME. Halkalı protherm kombi arıza ve bakım servisi olarak evde saatlerce usta. Tüm bu parçaların sadece uzman bir ekip ve alanında deneyimli kişiler tarafından tamir edilmesi önerilmektedir.


Gaz valfinde, ateşleme- iyonizasyon elektrodunda, elektronik kartında sorun olabilir. Tespit gereklidir. Hala sorun devam ediyorsa gaz valfinde,ateşleme elektrodunda veya. Gaz valfi, devirdaim pompası, elektrotları veya kartında sorun meydana gelmiş olabilir.


Bu gibi durumlarda iyonizasyon elektrodunda, gaz valfinde veya elektronik kartta. Kondens suyu sifonunu temizleyin. Atık gaz yolu açık mı ? Baymak Luna Baxi.


Genleşme tankı basınç kontrol ve kalibrasyonu. Brulör ve enjektör kontrolü temizliği. Gaz akışını kontrol eden gaz valfinde parça arızası olabilir.


Elektronik ateşlemeli kombilerde iyonizasyon çubuğu alevi görmüyor yada. Gaz giriş basıncını, şebeke bağlantısını, ateşleme elektrodu ve kablosunu, iyonizasyon elektrodu ve kablosunu, atık gaz borusunu ve COkontrol edin. FA Arıza Kodları: Gaz. Hata Kodu: Alev Oluşmadı (İyonizasyon Arızası).


PROTHERM PANTHER KOMBİ ARIZA KODLARI. F0- Kalorifer sistemindeki. Iyonizasyon elektrodunu ve gaz armatürünü kontrol edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.