7 Eylül 2018 Cuma

Bina ışıklık nedir

Göçük, y›rt›k, kopuk ve eksik parçalar. Etiketler: klima radyatörü klima. Video duration. Bu sun fix nerde bulabilirim. Choose your time range using the slider. RADYATÖR TAMİRİ SIZINTI GİDERME SUNFİX. Sun fix ile yama yaptım sene kullandım o şekilde. Sene sonunda antifriz sun fix i bozdu hafif hafif kaçak. Radyatörü ön düzene bağlayan bağlantılar sökülür. Tamiri mümkün olmayan radyatör. Servisten radyatör fiyatını sordum 7lira denince koşarak.


Plastik çatlamışsa tamiri yok bunun, benim başımada geldi sun-fix. SUN-FİX ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş. Sun-Fix Aqua Macun Ürün Bilgileri. Aynı özellikte olmayan, farklı, aralarında geniş boşluklar olan malzemelerin tamirinde idealdir.


Please Report Us! If you face any issue via Feedback. Birbirine karıştırdığınız sunfix macunu borunun delinen kısmına uygulayın. Kalorifer tesisatları üzerinde.


Arkadaşlar bu ara farımın kırık olan plastiğini tamir etmeye niyetlenmiştim sağ olsun bir arkadaş imdada yetişip bana tamir kitinin uygun. SUNFIX Macun Kaynak (QUICK) by Duna Dış Ticaret. Deniz Araçlarında, Otomobillerde.


SUN-FIX Sıvı Kaynak, Plastik - PLASTIKBOND. Eğer radyatör delik ise, radyatörün altına su akmaya başlayacaktır. Bunu yaparken motorun.


Araçlarınizda yırtılan radyatör hortumlarinin daha ucuza mal etmenin yontemi. Bu yüzden boru anahtarı kullanarak demir boruları tamir etmek yerine Sun Fix adı. Bir süre sonra kırmadan patlak kalorifer borusu tamiri yapılmış oluyor. Antifirizin ziyan olmaması için radyatörü söküp içine bi sıvı koyup nereden patlatacaksa sun-fix diye macun var onunla tamir etmeyi düşünüyorum.


Delik radyatör, sızıntı yapan motor bloğu, kopan parça, tampon vs. Aracınızda Sunfix yapıştırıcı, her derde deva.


SUNFIX Conta Kaynak ve İzolasyon Bantı ISOLATION TAPE, 10m ○ KULLANILDIĞI. Evde Petek Temizliği. SUNFIX ile delikleri yamayarak tamir etti ve hiçbir sızdırma yapmadı.


WD-VS SUNFİX YAĞLAYICI PAS SÖKÜCÜ ARKADAŞLAR HAFTA. Boru dirseklerinde. Web sitemizden satın alacağınız tamir kiti ile sadece noktasal delikleri değil geniş çatlakları da tamir.


Bu sıvı motorun sıcaklığı nedeniyle fazla ısındığı zaman, devirdaim pompası vasıtasıyla radyatöre gönderilir. Stok Durumu: Stokta var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.