6 Eylül 2018 Perşembe

Bosch fren servisi

Kendinizi emniyete alın ve aracınızdaki fren sistemi bileşenlerinin durumunu düzenli aralıklarla kontrol ettirin. Yaşam için teknoloji: Ürünlerimizin coşku uyandırmasını, yaşam kalitesini artırmasını ve doğal kaynakların korunmasına yardımcı olmasını istiyoruz. Takılırken servis çalışanına ses konusunu sordum, bir sorun. Bosch, fren balatası, balata.


Uzman kadrosu ve son teknoloji ekipmanları ile her marka araca servis hizmeti. Hızlı ve etkili servis ve onarım süreci için, gelecek odaklı çözümler. Tüm araç markalarını ve modelleri kapsayan onarım ve bakım bilgileri. Gerekli görülürse değişimi yapılmalıdır.


Sürücüler frenden gelen gıcırtı, kazınma gibi sesleri dinleyerek ya da yetersiz fren mesafeleri sorun olduğunu ve kontrol edilmesini gerektiğini karar verebilir. Balata araç için çok önemlidir. Amortisör, direksiyon kutusu, salıncak burçları, z-rot, fren balata ve diskleri, fren hortumları kontrolleri ve değişimi. Koronavirüs salgını sebebiyle Mart ayı ortasında üretime ara verilen otomotiv sanayisinde, bazı firmalar fabrikalarının kapılarını geçtiğimiz hafta.


Bosch fren servisi

Akbank Yatırımcı ile Hisse senedi, Döviz, Altın, Vob, Fon, Eurobond verilerini takip edebilirsiniz. Size özel yatırım fikirlerini inceleyerek Anlık borsa uygulaması ile. Servisimiz sürüş güvenliği konusunda en önde gelen ABS, ASR, ESP gibi fren teknolojilerine hizmet verebilir niteliktedir.


BOSCH SERVO MOTOR TAMİRİ. EN YAKIN SERVİSİ BUL. Yalnızca aşağıda il. Fren Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.