10 Eylül 2018 Pazartesi

Çift bölgeli dijital klima nedir

Bu nedenle klima kış ayarları yapılırken konfor ısısı dikkate alınarak yapılmalıdır. Konfor şartlarına uygun olarak ayarlanan klimalar hem daha.


C düğmesine basarak C sembolünü görüntülerseniz sıcaklık ayarı gece ayarına getirilir. Fakat eğer bu ayarları olması gerekin çok altında.


Yalnız fan işletimi için sıcaklık ayarı mümkün değildir.

Her iki son konumda klima sürekli maksimum soğutma veya ısıtma gücüyle çalışır. Bir sıcaklık ayarı gerçekleşmez. Senkronizasyon: AUTO tuşuna saniye. Sağ ve sol sıcaklık ekranı.


DUAL" fonksiyonu. Otomatik resirkülasyon” fonksiyonu. Böylece yaz ya da. Sigma klimalar bu süreyi bekleme modunda geçirir.

Klima ayarlarını gösteren bölge. Fan hız ayarını cihaz. AUTO modunda fan hızı ayarı yapılamamaktadır. Kullanma Kılavuzu. Sıcaklık ayar tuşu: Isıtma, soğutma. Buna göre bir ısıtma derecesi. Lütfen daha ayrıntılı bilgi. KAPATMA ZAMANLAYICI ayarlandığında klima, uyurken için aşırı soğutmayı (ısıtmayı) önlemek üzere sıcaklık ayarını otomatik olarak. Duyduğuma göre kışlık ayarının yapılması gerekiyormuş. Bunu nasıl yapacağım?


KLİMANIN KUMANDASINDAN GÜNEŞ İŞARETİNE GETİRECEKSİN SICAKLIK. Uzaktan kumanda askısının klima yan duvarına monte. Yaz mevsiminde soğuk, kış mevsiminde sıcak ayarı nasıl yapılır?


Biliyorsunuz ki klimaları genel olarak soğutma işlevi görmeleri için alarak kullanırız ama bunun. KULLANIM KILAVUZU. Genişletmek için.


OLEFINI ECO Hava perdesi “MANUEL” konumda çalışırken “MODE” düğmesine bir defa basarak fan hızı seçiminden ısıtıcı.

Oldukça kaliteli klimalar üreten Arçelik klima kumandasında sıcaklık ve soğukluk ayarı nasıl yapılır henüz bilmiyorsanız, bu yazıda mümkün en. SPLİT KLİMA UZAKTAN KUMANDASI.


En konforlu sıcaklık ayarını korur ve enerji tasarrufu. Havalandırma modunda sıcaklık ayarı ve modu kullanılamaz. Diğer işletme modlarında fan devri ayarla - nabilir.


Kurulumu yanlış yapılan bir klima yangın çıkmasına, elektrik çarpma- larına. Normal olarak ISITMA modunda asgari sıcaklık ayarı 16°C dir. Ancak, yalnızca.


Vaillant klimada ısıtma ayarı yerinde soğutma ayarı seçilirse yanlış ayar nedeni ile de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.