3 Eylül 2018 Pazartesi

Eberspacher d2 ortam ısıtma

Sipariş numarası. Aracınızın izolasyonu yok ise ve dış ortam çok soğuk ise litreyi bulabilir. ARAÇ ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ.


Eberspächer kuru tip ısıtıcı aracınızın motorundan tamamen bağımsız çalışır. Sırala: Varsayılan. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world.


Zaten verimli olmayan ısıtma sistemi, hava kanallarının üzerindeki. Kıyaslama Listeme Ekle. Heater -Craft Kalorifer. Isıtıcı, yanma havasını yakıt.


Dizel yakýt için motordan baðýmsýz su ýsýtma cihazý. Webasto hava ısıtıcıları konusunda uzun yıllara. Genellikle kışın soğuk ve soğuk ortamda motor ve kabin ön ısıtma ve ısıtma için kullanılır, tamamen arabanın soğuk başlangıç aşınmasını ortadan kaldırır.


Size özel ürünler. W 24V dizel) webasto dizel havalı ısıtıcı tekne RV karavan kamyon gemi. Yüksek kaliteli otomobil ön ısıtıcı dizel ısıtıcı su ısıtma oto kaloriferi hava park ısıtıcısı.


W sıcaklık göstergesi LED ortam işığı anında isıtma musluk banyo mutfak için. Aşırı ısınma koruması: 1C Ortam. Isıtma gücü: 3kW Yakıt tüketimi: 0. A compact and economical heater.


Henüz Yorum Yazılmamış. D-Dmodelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.