18 Eylül 2018 Salı

Parça başı ütü fiyatı

Yapma fiyatlarına bak, karşılaştır. Hâlâ gömlek ütüleme ile mi uğraşıyorsun? Bende evde ütü yapıyor um genelde basit kıyafetler için parça başı 1liradan. Hergüne de bu fiyatı verenler var ama ev biraz büyük olduğu kadın bıkmamış.


Pantolon, TL. Düz Elbise, TL. Mont, Kaban, Palto Pardesü. Gömlek, pantolon, düz. Diğer bütün ürünler parça sayılır. Her tür kıyafet için (ceket, elbise, gömlek, vb) standart fiyat uygulanır, fiyat. Uygun fiyat, sonsuz güven, ilkesiyle hizmet sunuyoruz. Evlere ütü işi Evde ütü hizmeti parça başı olarak fiyatlandırılıyor. Fiyat Listesindeki Ücretler Getirdiğiniz Ürünlerin Özelliklerine Göre Değişebilir. Fiyatlar sabit olmadığı için burada belirtemiyoruz.


Evlere Servis Profesyonel Ütü Hizmeti,utucuariyorum. Ayda Servis Max. Bu durumda ekstra parça başı TL ek ücret alınır. Uzun süreli üyeliklerde fiyat değişikliği üyeye yansıtılmaz.


Kucukcekmece - Atakent Istanbul eve teslim kuru temizleme, çamaşır yıkama, ütü servisi. Temiz ve ütülenmiş.


Parca bası tl kuru temızleme takım elbıse tl mont kaban tl yorgan battanıye tl kacırmayacak fırsatlarn. Satıcıya mesaj at: Hala satılık.


Asker ve öğrencilere özel fiyat uygulanmaktadır. TÜ parça başı TL. Servisimiz Tüm Çankaya, Mamak ve Altındağ semtlerine vardır.


Beylikdüzü ütüleme firmaları arasında en uygun fiyatlarla hemen alım saatte teslim ile Networkdry Beylikdüzü. Parça üzeri, ücretsiz evlere servis. HİZMETİMİZÇarşamba. Basit işin de zor işin de fiyatı aynı.


Bunu yine bir işçinin anlatımından görebiliriz: “Ben ütücüyüm ve benim çalıştığım ütü bölümünde kişi ütü yapıyoruz. Yıkanacak giysileri parça başı mı kg başına mı ücretlendirmeliyim ? Ekonomik çamaşır yıkama ve ütü hizmeti" "saatte teslim" gibi dikkat çekici cümleler. RANDEVU AYRINTILI BİLGİ VE FİYAT İÇİN WHATSAPP HATTI TELEFON.


Parça başı ütü fiyatı

Manavgat Ütü Evi Garantili parça başı tl ye ütüleme, saatte geri iade. Bu yüzden çamaşırhane seçimi yapmadan önce fiyat araştırması yapmak iyi bir fikir olacaktır. YTL, parçalık fiyat 25YTL.


ELİT DRY KURU TEMİZLEME OLARAK TÜM KURU TEMİZLEME VE ÜTÜ İŞLERİ İTINA ILE YAPILIR. Beş parça ve üstü pantolon,gömlek,t-shirt v. Yıkama Torbası (– 10kg ): 50.


En iyi Çiğli, İzmir Ütücü. Kazanlı ve Buharlı Ütü modellerini detaylarıyla incelemek ve satın almak için sayfayı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.