24 Eylül 2018 Pazartesi

Seg servis ankara

Nikel krom rezistans teli, özel bir seramik üzerine eşit ve sık bir hadve ile sarılmış olup, çok iyi bir şekilde. Bu ısıtıcılar istenilen ölçülerde ve değerlerde yapılabilmektedir. Yüksek verimli sıkıştırma tip yeni nesil fişek.


Taş üzerine sık olarak sarılabilme özelliginden dolayı, rezistans teli ile metal. Ceramic and Quartz. Mgo ile izole edilirek isiyi. Uzun ömürlü ve emniyetli elektrikli battaniye rezistansı.


Seg servis ankara

Cam elyaf üzerine rezistans teli spiral şekilde sarılması sayesinde kırılma ve kopmalara. Başlıca Kimyasal Özellikler : Krom: 23. Tel farklı metal alaşımlardan meydana gelir.


Paslanmaz çelik teli dokuma doluyla kumaşa dahil edeceğiz. Rezistans teli elektrik akımına karşı direnç. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Yassı rezistans telleri.


Elimde adet çelik tel numunesi var. Bunlardan biri rezistans özellikte ve çapları da dikkate. TEKNİK ÖZELLİKLER. SERAMİK REZİSTANSLAR. FTE (Konkav) Standart Özellikler. Fe-Chrome rezistans Teli. V çalışma gerilimi. Isıtma mesafesi. KANTHAL, NIKROTHAL,VDM,RESCALL ve UZAK DOĞU rezistans telleri. C`ye kadar olan eleman sıcaklıklarında mükemmel mekanik özelliklere. Marka: KANTHAL AKg. Takılacak Boru çapını lütfen telefon ile bildiriniz.


Yuvarlak özellikli olarak üretilen rezistans telleri genellikle endüstriyel uygulamalarda kullanılmaktadır. Sanayi fırını gibi üst düzey sıcaklığa ihtiyaç duyulan faaliyet. Resistohm Nikel-Krom alaşımları, oksitleyici atmosferlerdeki yüksek sıcaklık uygulamaları için özellikle. Fiyat için telefon edin.


Seg servis ankara

Aşşağıdaki tablodan ölçüler ve teknik özellikleri göre bilirsiniz stoklar için lütfen bağlatı kurunuz. TELMİKA REZİSTANS. Meander ısıtma sistemi. Yarım izolasyon kasnak- ları.


C (max) sıcaklık altında özelliğini kaybetmeden işlevini yerine getirme özelliğine sahiptir. USD 2USD 1. RÜN ÖZELLİKLERİ. W soba teli değişimi. Benzer Aramalar.


Seg servis ankara

Seramik fanlı rezistanslar, plastik endüstrisinde ihtiyaç duyulan hassas isitma ve isi kontrolü. Sızdırmaz özellikli rezistanslardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.