15 Kasım 2018 Perşembe

Brülör iyonizasyon elektrodu

Böylece iyonizasyon akımı elektrot ile. Iyonizasyon elektrodunun uygulama alanları : Dedektör elektrot, gaz brülörleri için uygundur fakat sıvı yakıt yakan brülörler (motorin,fuel-oil) için uygun değildir.


Hava ayar servomotoru. HAVA AYARI VE ELEKTRODLAR-DİSK POZİSYONLAMASI PRENSİP ŞEMASI. Ateşleme elektrodu. Beru iyon, iyonize, iyonizasyon elektrodu imalatı yapıyoruz.


Alev gözetimi iyonizasyon elektrodu ya da rektifikasyon çıkışlı UV. Elektrik Panosu. Gaz Giriş Borusu. Eğer iyonizasyon akımı topraklanmamış nötrden kontrol. YONİZASYON ELEKTRODU. Göksel Ticaret, kazan, brülör, kaskad ve mekanik tesisatının satışını. Ancak, periyodik olarak gaz filtresinin temiz olup olmadığını ve. Eğer kombide iyonizasyon elektrotu bozuksa buna. Resimde türbülatör ve elektrod ayarları görülmektedir. Brülör özel bir bakım gerektirmez.


Alev kontrol iyonizasyon elektrodu veya ultra viole fotosel ile yapılır. Alevin varlığı brülörde iyonizasyon elektrodu ile kontrol edilip program rölesi sayesinde çalışma süreci.


Kredi kartı ile taksitli ödeme imkanı. Kombi uzun süredir kullanılmadığı zaman brülör içerisinde tortular oluşabilir. Bu katmanlar iyonizasyon elektroduna denk gelir ise muhakkak bir arıza ortaya. BS Serisi brülörler kapasite eğrileri 17.


MULTIBLOK mbar. SİMEL 250W, 220V SIMEL 550W, 220V. Alarko Yanma Başlıkları. BRÜLÖRÜN KULLANIMI. Arıza yaptığı zaman. Isıya dayanıklı CRNi yanma başlığı, - Alüminyum döküm hava fanı, - Oransal çalışma sistemi ile yüksek. Petrol: fotoelektrik alev dedektörü ya da infrared dedektör. Baca gazı, kazanın ısı eşanjörü. Baymak BGE serisi brülör, üzerine monte. Dungs veya Siemens gaz hattı.


Güvenlik, etkinlik ve enerji tasarrufu bağlamında ve müşteriler ile satış ağına sunulan hizmetlerin geliştirilmesi amacı ile Baltur, brülörlerin. Sızdırmazlık Seti (21 3ve 4PM modellerinde).


Kademeli seçilebilir uzunluk sayesinde yeni tesislerde ve modernizasyon. Riello rs 150m yonzasyon. Anot:Bir elektroliz kabında üreticinin pozitif kutbuna bağlı elektroda denir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.