21 Kasım 2018 Çarşamba

Tofaş westinghouse tamİr takimi

Westınghouse Tamır Takımı Fıat Tofas aramanızda ürün bulundu. Yaptığınız aramaya benzer 3adet ürün gösteriliyor. A Marka: BENDİX. OEM : BOSMarka : BOSCH. GELİNCE HABER VER. Bu ürün stoklarımızda bulunmamaktadır. Aras Kargo ile Kapıda. Oem No : Marka Model : TOFAŞ 131. TOFAS MTJ MTJ MUHTELIF FREN TAMIR TAKIMI. Fren westinghouse denen sisteme Fren servosu da denmektedir ve aynı fren parçasını ifade etmektedir. Parçacıları dolaştım liraya tamir takımı varmış.


Kesin olarak bozuktur diyemiyorum çünkü Tofaş benim ilk arabam ve ilk defa böyle bir işlem. Master Cylinder Repair Kit. Westinghouse Pipe Repair Kit.


OrJinal dogan westanoz sibop satın almak istediğinizde ilk bakacağınız yer internet siteleri olursa doğan l westinghouse tamir takımı da bakmayı unutmayın uygun. R MAİS ARKA FREN DİSKİ TAKIMI MEGANE III FLUENCE MAİS. Sırala: Varsayılan, Ürün Adı (A - Z).


Westınghause Tamir Takımı Tempra Tipo sadece 7TL TL olarak Tofaş Fiat yedek parça marketi Aktaş Otodan satın alabilirsiniz. Renault Tofaş Slx Westıng House Tamir Takımı.


VİTES KOL ÇANAK TAKIMI 13. Türk otomobili Tofaş Kartal, TOFAŞ tarafından üretilmiştir. SERVO HAVA VALF. WESTINGHOUSE SİBOBU DKŞ. ROTILLI KOL TAMIR TAKIMI YARIM M1DKS.


ARACINIZIN MONTAJINDA KULLANILAN ORJİNAL İLE BİREBİR ÜRETİLMİŞ "İTHAL" ÜRÜNÜDÜR. Opar olarak, TOFAŞ bünyesinde ve güvencesinde, Fiat marka aracınıza orijinal ve kaliteli yedek parça ve aksesuar sunmak için varız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.